לחמניות באן מאודות

לא תאמינו כמה קל להכין לחמניות באן מאודות ממש כמו במסעדות האסיאתיות - רכות ומתמוססות בפה וסופגות באהבה כל מלית ורוטב שמשדכים להן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל מצרכי הבצק ולשים במשך 10 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה.
  2. מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים לעיגול חלק בחלק העליון.
  3. מניחים כל עיגול, כשהקפלים כלפי מטה, על ריבוע קטן של נייר אפייה בגודל הלחמנייה. מכסים ומתפיחים 30 דקות.
  4. מניחים את הרשת בתוך הסיר, כשהיא על המצב הנמוך, וממלאים מים עד ס”מ מתחת לרשת. חשוב שהמים לא יגעו בלחמניות שיהיו עוד רגע על הרשת.
  5. שמים נייר אפייה חתוך לעיגול על הרשת ומעליו מניחים את הלחמניות עם רווח בינהן יחד עם נייר האפייה שמתחת ללחמניות.
  6. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, מפעילים על מצב אידוי למשך 12 דקות ומפעילים כשהשסתום על מצב פתוח.
  7. מוציאים ומצננים לפני שמגישים.
מוסיפים מים לאידוי
מוסיפים מים לאידוי

 

מאדים על רשת
מאדים על רשת

 

מוכן!
מוכן!

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 168.2 קק״ל 2522.3 קק״ל
פחמימות 26.3 גרם 395.0 גרם
שומן 4.4 גרם 66.0 גרם
נתרן 259.5 מ״ג 3893.2 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 60.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.7 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 6.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 30.6 מ״ג 459.4 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 8.1 מ״ג
אשלגן 58.7 מ״ג 880.4 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 4.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody