< רקע נינג'ה

לחמניות באן מאודות

לא תאמינו כמה קל להכין לחמניות באן מאודות ממש כמו במסעדות האסיאתיות - רכות ומתמוססות בפה וסופגות באהבה כל מלית ורוטב שמשדכים להן
לא תאמינו כמה קל להכין לחמניות באן מאודות ממש כמו במסעדות האסיאתיות - רכות ומתמוססות בפה וסופגות באהבה כל מלית ורוטב שמשדכים להן
  • Ninja
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    164
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.8 קק״ל 2456.7 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 394.6 גרם
    שומן 4.3 גרם 64.5 גרם
    נתרן 224.3 מ״ג 3364.7 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 64.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.4 מ״ג 455.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 51.0 מ״ג 765.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    164
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.8 קק״ל 2456.7 קק״ל
    פחמימות 26.3 גרם 394.6 גרם
    שומן 4.3 גרם 64.5 גרם
    נתרן 224.3 מ״ג 3364.7 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 64.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 30.4 מ״ג 455.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 51.0 מ״ג 765.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל מצרכי הבצק ולשים במשך 10 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה.
  2. מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים לעיגול חלק בחלק העליון.
  3. מניחים כל עיגול, כשהקפלים כלפי מטה, על ריבוע קטן של נייר אפייה בגודל הלחמנייה. מכסים ומתפיחים 30 דקות.
  4. מניחים את הרשת בתוך הסיר, כשהיא על המצב הנמוך, וממלאים מים עד ס”מ מתחת לרשת. חשוב שהמים לא יגעו בלחמניות שיהיו עוד רגע על הרשת.
  5. שמים נייר אפייה חתוך לעיגול על הרשת ומעליו מניחים את הלחמניות עם רווח בינהן יחד עם נייר האפייה שמתחת ללחמניות.
  6. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, מפעילים על מצב אידוי בטמפרטורה של 150 מעלות למשך 12 דקות ומפעילים כשהשסתום על מצב פתוח.
  7. מוציאים ומצננים לפני שמגישים.
מוסיפים מים לאידוי
מוסיפים מים לאידוי

 

מאדים על רשת
מאדים על רשת

 

מוכן!
מוכן!

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות באן מאודות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שני עמית

    היי ניתן להכין הלחמניות בסיר על רשת אידוי ואולי נייר אפייה מפריד? תודה

      Avatar
      Foody Foody

      היי, זה אפשרי אך חשוב גם לכסות את הלחמניות אחרת האדים יתפזרו והלחמניות לא יתאדו. בהצלחה!

    Avatar
    Smadar Turgeman

    אפשר לשים את הלחמניות ישירות על הרשת ? ולא כמו בתמונה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי, מומלץ לאדות את הלחמניות עם הפרדה נוספת בין הלחמניות לאדים, לכן לא כדאי להניח את הלחמניות ישירות על הרשת.

קטגוריות

אביזרים

תגיות