טנא השבועות של אבי לוי – לחמניות גבינה וחלבה

אבי לוי מכין לחמניות גבינה וחלבה נפלאות. השילוב המושלם בין הגבינה המלוחה לחלבה המתוקה יוצר לחמניות שמתאימות לארוחת בוקר או כקינוח מתוק אחרי הארוחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  2. מגררים את הגבינה הצהובה.
  3. במיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים מלבד החלבה ומעבדים לבצק.
  4. ממלאים תבנית שקעים מאפינס בתערובת הבצק ואופים כ-45 דקות, או עד שקיסם שנועצים במרכז המאפה יוצא יבש.
  5. מניחים את המאפים על צלחת הגשה ומגרדים מעל את החלבה באמצעות פומפייה.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1192.1 קק״ל 4768.3 קק״ל
פחמימות 99.3 גרם 397.4 גרם
שומן 70.8 גרם 283.2 גרם
נתרן 1109.1 מ״ג 4436.2 מ״ג
חלבון 35.7 גרם 142.7 גרם
סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.3 גרם
שומן רווי 32.5 גרם 129.9 גרם
כולסטרול 118.8 מ״ג 475.0 מ״ג
סידן 99.6 מ״ג 398.4 מ״ג
ברזל 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
אשלגן 266.0 מ״ג 1063.9 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 8.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody