טנא השבועות של אבי לוי – לחמניות גבינה וחלבה

אבי לוי מכין לחמניות גבינה וחלבה נפלאות. השילוב המושלם בין הגבינה המלוחה לחלבה המתוקה יוצר לחמניות שמתאימות לארוחת בוקר או כקינוח מתוק אחרי הארוחה
אבי לוי מכין לחמניות גבינה וחלבה נפלאות. השילוב המושלם בין הגבינה המלוחה לחלבה המתוקה יוצר לחמניות שמתאימות לארוחת בוקר או כקינוח מתוק אחרי הארוחה
  • אבי לוי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1215
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1215.1 קק״ל 4860.5 קק״ל
    פחמימות 106.2 גרם 424.6 גרם
    שומן 73.0 גרם 292.1 גרם
    נתרן 1775.2 מ״ג 7100.9 מ״ג
    חלבון 34.7 גרם 138.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 33.2 גרם 132.6 גרם
    כולסטרול 128.9 מ״ג 515.5 מ״ג
    סידן 221.7 מ״ג 886.7 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 318.9 מ״ג 1275.7 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1215
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1215.1 קק״ל 4860.5 קק״ל
    פחמימות 106.2 גרם 424.6 גרם
    שומן 73.0 גרם 292.1 גרם
    נתרן 1775.2 מ״ג 7100.9 מ״ג
    חלבון 34.7 גרם 138.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 33.2 גרם 132.6 גרם
    כולסטרול 128.9 מ״ג 515.5 מ״ג
    סידן 221.7 מ״ג 886.7 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 318.9 מ״ג 1275.7 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  2. מגררים את הגבינה הצהובה.
  3. במיקסר עם וו לישה שמים את כל הרכיבים מלבד החלבה ומעבדים לבצק.
  4. ממלאים תבנית שקעים מאפינס בתערובת הבצק ואופים כ-45 דקות, או עד שקיסם שנועצים במרכז המאפה יוצא יבש.
  5. מניחים את המאפים על צלחת הגשה ומגרדים מעל את החלבה באמצעות פומפייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טנא השבועות של אבי לוי – לחמניות גבינה וחלבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות