לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים

לחמניות חלב במילוי גבינה וביכורי ענבים אלה לחמניות שמרים רכות ונימוחות, פשוטות להכנה וסופר טעימות, עם גבינת ריקוטה וענבים עסיסיים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בצק

מלית

זיגוג

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חלמון, חמאה מומסת ומלח ומעבדים 7-8 דקות, עד לקבלת בצק חלק, מבריק וקצת דביק. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מרכיבים, מתפיחים ואופים: מחלקים את הבצק ל-8 כדורים. משטחים בידיים כל כדור לעיגול וממלאים בכף גבינת ריקוטה. מניחים מעל הגבינה 2-3 חצאי ענבים. אוספים את שולי הבצק מעל המלית ומהדקים לקבלת כדור. מניחים את הכדורים בתבניות משומנות, כשהתפר כלפי מטה. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  3. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  4. מברישים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים סוכר גבישי (אפשר סוכר רגיל במקום) ואופים 15 דקות, עד שהלחמניות זהובות וריחניות. מצננים מעט ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 386.7 קק״ל 3093.2 קק״ל
פחמימות 63.0 גרם 504.1 גרם
שומן 12.5 גרם 100.0 גרם
נתרן 266.0 מ״ג 2127.7 מ״ג
חלבון 10.9 גרם 87.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.8 גרם
שומן רווי 6.6 גרם 53.0 גרם
כולסטרול 118.5 מ״ג 948.1 מ״ג
סידן 194.5 מ״ג 1556.0 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 9.6 מ״ג
אשלגן 132.2 מ״ג 1057.8 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody