לחמניות רכות בצורת קרואסון

לחמניות רכות בצורת קרואסון אלה למחניות שמרים אווריריות ונימוחות, פשוטות להכנה, בעלות טעם ניטרלי שאפשר לקחת לכיוון מלוח או מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

בצק

זיגוג

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרית.
  2. מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, חמאה, שמן ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק, אחיד ולא דביק.
  3. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  4. מוציאים את הבצק התפוח מהקערה למשטח מקומח ומחלקים ל-3 חלקים שווים.
  5. מרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ, וחותכים למשולשים (כמו פיצה). מגלגלים מהבסיס לכיוון השפיץ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  7. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  8. מברישים בביצה טרופה ואופים כ-15 דקות, עד שהלחמניות זהובות (גם מלמטה) ועדיין רכות למגע. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 24 מנות
קלוריות 135.6 קק״ל 3254.1 קק״ל
פחמימות 18.6 גרם 447.0 גרם
שומן 6.6 גרם 158.9 גרם
נתרן 75.9 מ״ג 1821.5 מ״ג
חלבון 2.8 גרם 67.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.8 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 60.9 גרם
כולסטרול 42.0 מ״ג 1007.4 מ״ג
סידן 7.8 מ״ג 188.2 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 8.5 מ״ג
אשלגן 30.7 מ״ג 736.2 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody