רקע יד מרדכי

לטרוף אותה: פסטה אליו אוליו מתובלת לשלמות

הגעתם למתכון של הפסטה המושלמת! פסטה אליו אוליו איטלקית - עטופה בשמן זית חזק, עשבי תיבול, שום בשפע וצ'ילי בועט!
הגעתם למתכון של הפסטה המושלמת! פסטה אליו אוליו איטלקית - עטופה בשמן זית חזק, עשבי תיבול, שום בשפע וצ'ילי בועט!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    225
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.1 קק״ל 900.3 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 182.6 גרם
    שומן 1.3 גרם 5.0 גרם
    נתרן 792.0 מ״ג 3168.0 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 74.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 51.2 מ״ג 204.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    225
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.1 קק״ל 900.3 קק״ל
    פחמימות 45.7 גרם 182.6 גרם
    שומן 1.3 גרם 5.0 גרם
    נתרן 792.0 מ״ג 3168.0 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 32.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.6 מ״ג 74.3 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 51.2 מ״ג 204.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי טעימים! קבלו מתכון נהדר ומהיר של פסטה אליו אוליו – פסטה דקיקה שמקפיצים עם שום ריחני, פטרוזיליה ובזיליקום קצוצים וצ’ילי גרוס. אל תוותרו גם על הטאץ’ הסופי של גבינת פרמז’ן מגוררת, היא תקפיץ את המנה לגבהים אחרים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה אליו אוליו

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד רבע כוס ממי הבישול.
  2. מטגנים במחבת את פרוסות השום בשמן זית חזק יד מרדכי במשך 2 דקות להזהבה קלה.
  3. מוסיפים את הבזיליקום והפטרוזיליה ומערבבים.
  4. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול ששמרנו ומבשלים 5 דקות נוספות עד שכל המים מתאדים והרוטב מסמיך.
  5. מוסיפים את הצ’ילי הגרוס, המלח והפלפל השחור ומערבבים.
  6. מגישים עם גבינת פרמז’ן מגוררת מעל.
פסטה אליו אוליו יד מרדכי1
פסטה אליו אוליו. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: ענת לובל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות