ליד הקפה, עושה טוב על הנשמה: חיתוכיות שוקולד צ’יפס

החיתוכיות הכי מושלמות שראיתם וזה עוד לפני שטעמתם! שרית נובק מכינה לנו ריבועים מתוקים מנוקדים בנטיפי שוקולד מתפצחים שכולם יטרפו
החיתוכיות הכי מושלמות שראיתם וזה עוד לפני שטעמתם! שרית נובק מכינה לנו ריבועים מתוקים מנוקדים בנטיפי שוקולד מתפצחים שכולם יטרפו
  • שרית נובק
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5514
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5514.4 קק״ל 5514.4 קק״ל
    פחמימות 892.2 גרם 892.2 גרם
    שומן 266.7 גרם 266.7 גרם
    נתרן 2014.4 מ״ג 2014.4 מ״ג
    חלבון 65.1 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 152.0 גרם 152.0 גרם
    כולסטרול 1082.8 מ״ג 1082.8 מ״ג
    סידן 313.5 מ״ג 313.5 מ״ג
    ברזל 26.1 מ״ג 26.1 מ״ג
    אשלגן 3653.4 מ״ג 3653.4 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    5514
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5514.4 קק״ל 5514.4 קק״ל
    פחמימות 892.2 גרם 892.2 גרם
    שומן 266.7 גרם 266.7 גרם
    נתרן 2014.4 מ״ג 2014.4 מ״ג
    חלבון 65.1 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 152.0 גרם 152.0 גרם
    כולסטרול 1082.8 מ״ג 1082.8 מ״ג
    סידן 313.5 מ״ג 313.5 מ״ג
    ברזל 26.1 מ״ג 26.1 מ״ג
    אשלגן 3653.4 מ״ג 3653.4 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים ביחד בקערה קמח, סודה לשתיה ומלח.
  3. מכניסים לקערת המיקסר חמאה ושני סוגי סוכר ומערבלים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה.
  4. מוסיפים ביצים אחת אחרי השניה ומערבלים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בקצרה.
  6. מוסיפים כוס אחת של שוקולד צ’יפס ומערבבים מעט.
  7. משטחים חצי מהתערובת בתבנית מפזרים מעל את יתרת השוקולד צ’יפס ומעל משטחים את שאר התערובת.
  8. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שמתייצב. זהירות לא לייבש - המאפה אמור להיות עדיין קצת רך כשמוציאים מהתנור ומתייצב בקירור.
  9. מקררים היטב וחותכים לריבועים.

    חיתוכיות שוקולד צ'יפס. צילום: שרית נובק
    חיתוכיות שוקולד צ’יפס. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ליד הקפה, עושה טוב על הנשמה: חיתוכיות שוקולד צ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    שיראל בר יצחק

    במה אפשר להמיר את החמאה, לפרווה

      Avatar
      Foody team

      היי שיראל, זה תלוי באיזה תחליף חמאה את אוהבת. יש היום המון סוגי תחליפי חמאה פרווה. לדוגמא: מזולה בטעם חמאה, נטורינה וכו’. בהצלחה!

      Avatar
      מערכת Foody

      נשאר ביס בשבילנו?

    Avatar
    דיקלה פוקס

    קל להכנה!! וטעים ממש תודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות