ליד הקפה, עושה טוב על הנשמה: חיתוכיות שוקולד צ’יפס

החיתוכיות הכי מושלמות שראיתם וזה עוד לפני שטעמתם! שרית נובק מכינה לנו ריבועים מתוקים מנוקדים בנטיפי שוקולד מתפצחים שכולם יטרפו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים ביחד בקערה קמח, סודה לשתיה ומלח.
  3. מכניסים לקערת המיקסר חמאה ושני סוגי סוכר ומערבלים כ-3 דקות במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה.
  4. מוסיפים ביצים אחת אחרי השניה ומערבלים עד לאיחוד.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בקצרה.
  6. מוסיפים כוס אחת של שוקולד צ’יפס ומערבבים מעט.
  7. משטחים חצי מהתערובת בתבנית מפזרים מעל את יתרת השוקולד צ’יפס ומעל משטחים את שאר התערובת.
  8. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות, עד שמתייצב. זהירות לא לייבש - המאפה אמור להיות עדיין קצת רך כשמוציאים מהתנור ומתייצב בקירור.
  9. מקררים היטב וחותכים לריבועים.

    חיתוכיות שוקולד צ'יפס. צילום: שרית נובק
    חיתוכיות שוקולד צ’יפס. צילום: שרית נובק

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 5475.2 קק״ל 5475.2 קק״ל
פחמימות 885.7 גרם 885.7 גרם
שומן 260.8 גרם 260.8 גרם
נתרן 1799.5 מ״ג 1799.5 מ״ג
חלבון 60.2 גרם 60.2 גרם
סיבים תזונתיים 9.2 גרם 9.2 גרם
שומן רווי 152.0 גרם 152.0 גרם
כולסטרול 999.6 מ״ג 999.6 מ״ג
סידן 307.1 מ״ג 307.1 מ״ג
ברזל 26.6 מ״ג 26.6 מ״ג
אשלגן 3637.8 מ״ג 3637.8 מ״ג
אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

      Avatar
      Foody Foody

      נשאר ביס בשבילנו?

    Avatar
    אביטל לוי

    קל להכנה!! וטעים ממש תודה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody