חגיגה של קייק פופס: כדורי אוראו וגבינה על מקל

מי לא אוהב אוראו? קבלו קייק פופס: כדורי אוראו וגבינת שמנת מושלמים על מקל, מצופים בשוקולד בשני צבעים עם פירורי אוראו פריכים בטעם עשיר
מי לא אוהב אוראו? קבלו קייק פופס: כדורי אוראו וגבינת שמנת מושלמים על מקל, מצופים בשוקולד בשני צבעים עם פירורי אוראו פריכים בטעם עשיר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.4 קק״ל 2148.0 קק״ל
    פחמימות 11.5 גרם 230.0 גרם
    שומן 6.2 גרם 123.6 גרם
    נתרן 16.9 מ״ג 338.0 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 27.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 75.8 גרם
    כולסטרול 4.4 מ״ג 88.0 מ״ג
    סידן 38.8 מ״ג 776.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 65.8 מ״ג 1316.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    107
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 107.4 קק״ל 2148.0 קק״ל
    פחמימות 11.5 גרם 230.0 גרם
    שומן 6.2 גרם 123.6 גרם
    נתרן 16.9 מ״ג 338.0 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 27.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 75.8 גרם
    כולסטרול 4.4 מ״ג 88.0 מ״ג
    סידן 38.8 מ״ג 776.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 65.8 מ״ג 1316.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור

חומרי גלם טעימים מייצרים מתכונים מעולים: כדורי גבינת שמנת ועוגיות אוראו מהירי הכנה וטעימים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
19 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כדורים

ציפוי וקישוט


אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את העוגיות.
  2. מעבירים את הפירורים לקערה, מוסיפים את הגבינה ומערבבים לעיסה חלקה.
  3. מגלגלים מהתערובת 20 כדורים אחידים.
  4. מעבירים את הכדורים להקפאה במשך 30 דקות.
  5. ממיסים כל שוקולד בנפרד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים אחרי כל פעם, עד לקבלת בלילה חלקה.
  6. מוציאים את הכדורים מהמקפיא.
  7. לוקחים מקל סוכריה טובלים את הקצה שלו בשוקולד ואז תוקעים בכדור אוריאו, כך הכדורים לא ישתחררו מהמקל.
  8. חוזרים על הפעולה עם כל הכדורים.
  9. טובלים את הכדורים בשוקולד המומס, חלק בשוקולד לבן וחלק בשוקולד חלב.
  10. מקשטים מיד בפירורי אוראו.
  11. שומרים במקרר. לאורך זמן ניתן לשמור במקפיא.

צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

@foody_il מי לא אוהב אוריאו? כדורי אוריאו וגבינה על מקל #מתכון #קינוח #oreo ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חנה, תכיני ושתפי אותנו איך יצא לך:)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות