-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 250.7 קק״ל 3008.4 קק״לפחמימות 31.2 גרם 374.8 גרםשומן 12.4 גרם 148.7 גרםנתרן 117.5 מ״ג 1409.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 22.8 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 40.2 גרםשומן רווי 4.6 גרם 55.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 90.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 141.1 מ״ג 1693.6 מ״גאבץ 116.4 מ״ג 1396.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות251
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 250.7 קק״ל 3008.4 קק״לפחמימות 31.2 גרם 374.8 גרםשומן 12.4 גרם 148.7 גרםנתרן 117.5 מ״ג 1409.9 מ״גחלבון 1.9 גרם 22.8 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 40.2 גרםשומן רווי 4.6 גרם 55.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.5 מ״ג 90.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 141.1 מ״ג 1693.6 מ״גאבץ 116.4 מ״ג 1396.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 251 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
פילו
-
12 עלי בצק פילו
מלית תפוחים
-
6 תפוחי עץ גרני סמיט גדולים
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1כף או 10 גרם קורנפלור
-
3 טיפות מיץ לימון
הגשה
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מקלפים וחותכים תפוחים לפרוסות.
- מחממים מחבת ומשמנים בתרסיס שמן. מוסיפים את התפוחים, סוכר וקינמון ומבשלים 5 דקות עד שהתפוחים מתרככים מעט. מוסיפים קורנפלור ומיץ לימון ומצננים.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מרססים עלה פילו בשמן ומקפלים לחצי.
- לקבלת מאפה אישי גדול- מניחים במרכז המלבן מעט ממלית התפוחים ומקפלים את הדפנות בצורת מעטפה.
- לקבלת מאפה אישי קטן- לפני המילוי חוצים את העלה המקופל לשני ריבועים שווים. ממלאים כל ריבוע בתפוחים ועוטפים בצורת מעטפה.
- מניחים את המעטפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בשמן ואופים עד להשחמה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר מלמעלה וכדור גלידה.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מקלפים וחותכים תפוחים לפרוסות.
- מחממים מחבת ומשמנים בתרסיס שמן. מוסיפים את התפוחים, סוכר וקינמון ומבשלים 5 דקות עד שהתפוחים מתרככים מעט. מוסיפים קורנפלור ומיץ לימון ומצננים.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מרססים עלה פילו בשמן ומקפלים לחצי.
- לקבלת מאפה אישי גדול- מניחים במרכז המלבן מעט ממלית התפוחים ומקפלים את הדפנות בצורת מעטפה.
- לקבלת מאפה אישי קטן- לפני המילוי חוצים את העלה המקופל לשני ריבועים שווים. ממלאים כל ריבוע בתפוחים ועוטפים בצורת מעטפה.
- מניחים את המעטפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בשמן ואופים עד להשחמה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר מלמעלה וכדור גלידה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
.אוהבת את המתכונים של אלון שבו תודה
תודה, רחל!