מאפינס וניל, תות ושוקולד לבן

הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

מאפינס

  • 3 ביצים M
  • 1 כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1 1/2 כוסות או 210 גרם קמח תופח
  • 50 גרם שוקולד צ'יפס לבן
  • 1 צנצנת ריבת תות

הגשה

  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 10 תותים קטנים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה. מעבירים את ריבת התות לשק זילוף.
  3. טורפים את הביצים כ-30 שניות בקערת המיקסר עם וו בלון. מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
  4. מוסיפים את החמאה והשמנת המתוקה למיקסר וטורפים. מעבירים את התערובת לשק זילוף.
  5. מזלפים את תערובת המאפינס בתבנית השקעים עד גובה 2/3 מהשקעים.
  6. מזלפים את הריבה (כמות של 1 כפית) בכל עיסת מאפין, ובעזרת קיסם משלבים בעדינות בין תערובת המאפין לריבה, ליצירת שיוש.
  7. אופים את המאפינס 15-20 דקות, עד שהם מתייצבים ומזהיבים.
  8. זורים את אבקת הסוכר, מקשטים בתותים ומגישים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)