מאפינס וניל, תות ושוקולד לבן

הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    471
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 471.2 קק״ל 5654.1 קק״ל
    פחמימות 71.9 גרם 862.8 גרם
    שומן 17.5 גרם 210.2 גרם
    נתרן 264.8 מ״ג 3177.1 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 52.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 114.6 גרם
    כולסטרול 81.3 מ״ג 976.1 מ״ג
    סידן 25.7 מ״ג 308.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 92.5 מ״ג 1110.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    471
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 471.2 קק״ל 5654.1 קק״ל
    פחמימות 71.9 גרם 862.8 גרם
    שומן 17.5 גרם 210.2 גרם
    נתרן 264.8 מ״ג 3177.1 מ״ג
    חלבון 4.4 גרם 52.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 114.6 גרם
    כולסטרול 81.3 מ״ג 976.1 מ״ג
    סידן 25.7 מ״ג 308.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 92.5 מ״ג 1110.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה. מעבירים את ריבת התות לשק זילוף.
  3. טורפים את הביצים כ-30 שניות בקערת המיקסר עם וו בלון. מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
  4. מוסיפים את החמאה, השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג למיקסר וטורפים. מוסיפים את הקמח וטורפים. מוסיפים את השוקולד צ’יפס הלבן וטורפים.
  5. מעבירים את התערובת לשק זילוף.
  6. מזלפים את תערובת המאפינס בתבנית השקעים עד גובה 2/3 מהשקעים.
  7. מזלפים את הריבה (כמות של 1 כפית) בכל עיסת מאפין, ובעזרת קיסם משלבים בעדינות בין תערובת המאפין לריבה, ליצירת שיוש.
  8. אופים את המאפינס 15-20 דקות, עד שהם מתייצבים ומזהיבים.
  9. זורים את אבקת הסוכר, מקשטים בתותים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס וניל, תות ושוקולד לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    דבי

    לא כתבתם מתי נכנס הקמח כבר העירו את ההערה הזו וכתבתם שתיקנתם אבל זה לא תוקן ומי שלא צבין באפיה לא ישים לב שזו טעות ויצא לו מבאס נשמח שתתקנו ותודה רבה על המתכונים המעולים

      Avatar
      Foody Foody

      היי דבי, הוספנו את הקמח בסעיף 4 לאופן ההכנה. כמו כן, ניתן לצפות בסרטון המצורף. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות