מאפינס וניל, תות ושוקולד לבן

הילדים מטפסים על הקירות ואתם מחפשים פעילות כיפית לשעות אחר הצהריים? נסו להכין איתם מאפינס וניל עם ריבת תות. הילדים יהנו מההכנות ואתם תקבלו מאפה מתוק
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

מאפינס

  • 3 ביצים M
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 100 גרם חמאה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • 1 1/2
    כוסות או 210 גרם קמח תופח
  • 50 גרם שוקולד צ’יפס לבן
  • 1 צנצנת ריבת תות

הגשה

  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 10 תותים קטנים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים את החמאה. מעבירים את ריבת התות לשק זילוף.
  3. טורפים את הביצים כ-30 שניות בקערת המיקסר עם וו בלון. מוסיפים את הסוכר וטורפים עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
  4. מוסיפים את החמאה, השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג למיקסר וטורפים. מוסיפים שוקולד צ’יפס לבן וטורפים.
  5. מעבירים את התערובת לשק זילוף.
  6. מזלפים את תערובת המאפינס בתבנית השקעים עד גובה 2/3 מהשקעים.
  7. מזלפים את הריבה (כמות של 1 כפית) בכל עיסת מאפין, ובעזרת קיסם משלבים בעדינות בין תערובת המאפין לריבה, ליצירת שיוש.
  8. אופים את המאפינס 15-20 דקות, עד שהם מתייצבים ומזהיבים.
  9. זורים את אבקת הסוכר, מקשטים בתותים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 465.8 קק״ל 5589.3 קק״ל
פחמימות 70.1 גרם 840.9 גרם
שומן 17.6 גרם 211.4 גרם
נתרן 252.5 מ״ג 3030.4 מ״ג
חלבון 4.6 גרם 55.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 9.3 גרם
שומן רווי 9.6 גרם 115.5 גרם
כולסטרול 115.8 מ״ג 1389.8 מ״ג
סידן 41.0 מ״ג 491.9 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 9.9 מ״ג
אשלגן 112.9 מ״ג 1354.5 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 4.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    גלית

    מתי נכנס הקמח ? האינסטנט? השוקולד ?מתכון חלקי ומטעה..

      מערכת Foody

      תודה רבה על ההערה, תיקנו את המתכון. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody