מאפינס סירופ שוקולד

מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
  3. בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
  4. מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
  5. מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
  6. מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
  7. אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 24 מנות
קלוריות 259.3 קק״ל 6223.8 קק״ל
פחמימות 31.0 גרם 745.2 גרם
שומן 12.9 גרם 310.6 גרם
נתרן 288.9 מ״ג 6932.7 מ״ג
חלבון 4.1 גרם 97.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 68.8 גרם
כולסטרול 49.4 מ״ג 1186.0 מ״ג
סידן 42.4 מ״ג 1017.7 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 11.4 מ״ג
אשלגן 415.0 מ״ג 9960.6 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 15.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    לאה נדה

    מה אפשר לשים במקום חלב ושמנת חמוצה ,אם אני רוצה שזה יהיה פרווה?

      מערכת Foody

      מחליפים בכמויות זהות של קרם קוקוס או חלב קוקוס

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody