רקע הנמל

מאפינס שוקולד עם סוכריות צבעוניות

מאפינס שוקולד עשיר ועסיסי במינימום עבודה. אחרי המון בקשות למאפינס קל להכנה וטעים דאגנו לכם לאחד טוב כזה שלא תרצו להפסיק לאכול
מאפינס שוקולד עשיר ועסיסי במינימום עבודה. אחרי המון בקשות למאפינס קל להכנה וטעים דאגנו לכם לאחד טוב כזה שלא תרצו להפסיק לאכול
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    392
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 392.3 קק״ל 4707.6 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 455.5 גרם
    שומן 24.6 גרם 295.3 גרם
    נתרן 70.1 מ״ג 841.0 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 75.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 175.4 גרם
    כולסטרול 105.8 מ״ג 1269.6 מ״ג
    סידן 87.3 מ״ג 1047.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 186.4 מ״ג 2237.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    392
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 392.3 קק״ל 4707.6 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 455.5 גרם
    שומן 24.6 גרם 295.3 גרם
    נתרן 70.1 מ״ג 841.0 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 75.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 14.6 גרם 175.4 גרם
    כולסטרול 105.8 מ״ג 1269.6 מ״ג
    סידן 87.3 מ״ג 1047.6 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 186.4 מ״ג 2237.0 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 11.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפינס שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומסדרים תבנית מאפינס ב-12 עטרות נייר מספר 4 הנמל.
  2. מכינים את המאפינס: מערבבים בקערה אחת את החומרים היבשים (הקמח, אבקת הקקאו, אבקת אפייה והסוכר)
  3. מערבבים בקערה נפרדת את החומרים הרטובים (הביצים, השמן, תמצית הווניל, החלב והיוגורט)
  4. מוסיפים את תערובת הרטובים לתערובת היבשים ומערבבים רק עד שהקמח נטמע (יכול להיות שיישארו מעט נקודות קמח וזה בסדר).
  5. מעבירים את התערובת לשקית זילוף וממלאים את עטרות הנייר עד 3/4 גובה.
  6. אופים כ-25 דקות. מצננים.
  7. מכינים את הציפוי: מרתיחים 200 גרם שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים יחד לתערובת חלקה. מקררים מעט.
  8. מקציפים 250 גרם שמנת לקצפת יציבה ורכה. מקפלים אותה יחד עם הגנאש שהתקרר מעט.
  9. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על המאפינס שהתקררו.
  10. מקשטים בסוכריות מיני עדשים שוקולד של הנמל.
מאפינס שוקולד
מאפינס שוקולד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות