רקע ראש השנה
קאבר דסקטופ ראש השנה

מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית

מגה עוגיית פאדג׳ עם שני סוגי שוקולד, קריספית מבחוץ ועסיסית מבפנים. למרות גודלה, יש סיכוי שלא תרצו לחלוק אותה עם אף אחד
מגה עוגיית פאדג׳ עם שני סוגי שוקולד, קריספית מבחוץ ועסיסית מבפנים. למרות גודלה, יש סיכוי שלא תרצו לחלוק אותה עם אף אחד
  • דניאל עמית
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    4243
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4243.2 קק״ל 4243.2 קק״ל
    פחמימות 472.4 גרם 472.4 גרם
    שומן 285.0 גרם 285.0 גרם
    נתרן 3522.0 מ״ג 3522.0 מ״ג
    חלבון 60.4 גרם 60.4 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 166.5 גרם 166.5 גרם
    כולסטרול 716.7 מ״ג 716.7 מ״ג
    סידן 155.0 מ״ג 155.0 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 812.4 מ״ג 812.4 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    4243
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4243.2 קק״ל 4243.2 קק״ל
    פחמימות 472.4 גרם 472.4 גרם
    שומן 285.0 גרם 285.0 גרם
    נתרן 3522.0 מ״ג 3522.0 מ״ג
    חלבון 60.4 גרם 60.4 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 166.5 גרם 166.5 גרם
    כולסטרול 716.7 מ״ג 716.7 מ״ג
    סידן 155.0 מ״ג 155.0 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 812.4 מ״ג 812.4 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממיסים בפולסים במיקרוגל את שוקולד החלב.
  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה הרכה עם שני סוגי הסוכר, עד לתפיחה קלה, ואז בהדרגה מוסיפים את השוקולד המומס.
  3. מוסיפים ביצה ומערבבים היטב.

    מגה עוגיית פאדג׳4
    שילוב של שוקולד מריר ושוקולד חלב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  4. קוצצים את השוקולד המריר.
  5. מוסיפים לבלילה את הקמח, הקקאו, המלח, הסודה לשתייה והשוקולד המריר הקצוץ, ומערבבים רק עד איחוד.
  6. יוצרים בתבנית עוגיה ענקית עגולה (אפשר להשתמש ברינג) ואופים בתנור עד שהשוליים אפויים אבל המרכז מעט רך.

    מגה עוגיית פאדג׳3
    מגה עוגיית פאדג׳. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מגה עוגיית פאדג׳ שמיימית של דניאל עמית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    DAHAN ESTEHAR

    אפשרי להכין עוגיות קטנות יותר במקום אחת גדולה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, מכיוון שזאת עוגייה שהיא כמו עוגה מאוד פאדג’ית ולכן לא כל כך נוח לעבוד עם הבצק ליצירת עוגיות.

    Avatar
    Tulik

    נראה מדהים, רק זה כמעט בלתי אפשרי להכין מתכון ללא גודל מדויק של תבנית/רינג. תודה!

      Avatar
      מערכת Foody

      היי טל, הכלי שבתמונה בקוטר של כ-18 ס”מ, אבל את יכולה להכין בכל תבנית עגולה שיש לך והעוגייה תצא נמוכה/גבוהה יותר בהתאמה.

      Avatar
      Tulik

      מצויין! תודה על המענה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות