מדלן בננה

מדלן הן עוגיות צרפתיות מפורסמות, רכות ועסיסיות, בגרסה הזאת הן מובאות בצורת קונכיה ובטעם בננה עדין, שמכינים בתבנית יפה שעל שמה הן קרויות - תבנית מדלן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מועכים בננות במזלג למחית גסה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים בננות ומעבדים לתערובת אחידה.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון. מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. ממלאים תבנית מדלנים משומנת בתרסיס שמן בתערובת.
  5. אופים 15-20 דקות, עד שהמדלנים קפיציים למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים). זהירות לא לייבש באפיית יתר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 196.4 קק״ל 3927.9 קק״ל
פחמימות 33.8 גרם 675.2 גרם
שומן 8.9 גרם 178.5 גרם
נתרן 73.3 מ״ג 1466.2 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 46.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 17.7 גרם
שומן רווי 5.1 גרם 102.1 גרם
כולסטרול 50.0 מ״ג 999.6 מ״ג
סידן 20.0 מ״ג 400.6 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 8.3 מ״ג
אשלגן 115.8 מ״ג 2315.6 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody