מהירה ובקערה אחת בלבד: עוגת גבינה דלמטית

עוגת גבינה דלמטית, טעימה וללא רגשות אשם אצלכם במקרר. איך? בקלי קלות! מתכון מהיר וקל, רק לערבב, לשפוך לתבנית ולצנן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 455.4 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והטרוביה לתערובת חלקה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.

    מערבבים בקערה. צילום: שירן מתיתיהו
    מערבבים בקערה. צילום: שירן מתיתיהו

  2. מעבירים שליש מהתערובת לקערה חדשה, מוסיפים את הקקאו ועוד כף של טרוביה ומערבבים היטב.
  3. מחממים תנור לחום של 125 מעלות.
  4. משמנים היטב את התבנית ומוזגים מעט מהתערובת הלבנה למרכז העוגה. בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. לוקחים עוד מהתערובת הלבנה והפעם בעזרת כף מכסים את כל הכתמים החומים. יוצרים שוב תלוליות עם התערובת החומה וכך הלאה עד שנגמרת התערובת החומה.

    בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. צילום: שירן מתיתיהו
    בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. צילום: שירן מתיתיהו

  5. דופקים מעט את התבנית על משטח להוצאת בועות האוויר ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעה.

    בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. צילום: שירן מתיתיהו
    בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. צילום: שירן מתיתיהו

  6. מוציאים את העוגה, מצננים ומכניסים למקרר ללפחות 5 שעות לפני ההגשה.
  7. מגישים: מוציאים מהמקרר, חותכים לריבועים ואוכלים ללא רגשות אשם!

    מצננים במקרר לפחות 5 שעות לפני ההגשה.צילום: שירן מתיתיהו
    מצננים במקרר לפחות 5 שעות לפני ההגשה.צילום: שירן מתיתיהו

  8. ניתן לשמר את העוגה במקרר עד 6 ימים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 16 מנות
קלוריות 109.7 קק״ל 1754.6 קק״ל
פחמימות 11.1 גרם 177.1 גרם
שומן 4.6 גרם 74.2 גרם
נתרן 177.9 מ״ג 2847.1 מ״ג
חלבון 8.7 גרם 138.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.5 גרם
שומן רווי 2.3 גרם 37.3 גרם
כולסטרול 74.2 מ״ג 1187.7 מ״ג
סידן 69.6 מ״ג 1114.4 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 7.6 מ״ג
אשלגן 113.9 מ״ג 1822.7 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

    Avatar
    רבקי בלפולסקי

    במה אפשר להחליף את הגבינת שמנת?

    Avatar
    גיטי

    היי האם אפשר להמיר את הטרוביה בסוכר רגיל??

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody