מהירה ובקערה אחת בלבד: עוגת גבינה דלמטית

עוגת גבינה דלמטית, טעימה וללא רגשות אשם אצלכם במקרר. איך? בקלי קלות! מתכון מהיר וקל, רק לערבב, לשפוך לתבנית ולצנן
עוגת גבינה דלמטית, טעימה וללא רגשות אשם אצלכם במקרר. איך? בקלי קלות! מתכון מהיר וקל, רק לערבב, לשפוך לתבנית ולצנן
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    149
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 148.8 קק״ל 2380.1 קק״ל
    פחמימות 18.2 גרם 290.9 גרם
    שומן 4.8 גרם 76.6 גרם
    נתרן 198.8 מ״ג 3180.4 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 138.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 37.3 גרם
    כולסטרול 74.1 מ״ג 1185.3 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 1109.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 113.0 מ״ג 1807.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    149
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 148.8 קק״ל 2380.1 קק״ל
    פחמימות 18.2 גרם 290.9 גרם
    שומן 4.8 גרם 76.6 גרם
    נתרן 198.8 מ״ג 3180.4 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 138.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 37.3 גרם
    כולסטרול 74.1 מ״ג 1185.3 מ״ג
    סידן 69.3 מ״ג 1109.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 113.0 מ״ג 1807.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת לבנה

תערובת חומה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והסוכר לתערובת חלקה. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  2. מעבירים שליש מהתערובת לקערה חדשה, מוסיפים את הקקאו ועוד כף סוכר ומערבבים היטב.
  3. מחממים תנור לחום של 125 מעלות.
  4. משמנים היטב את התבנית ומוזגים מעט מהתערובת הלבנה למרכז העוגה. בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. לוקחים עוד מהתערובת הלבנה והפעם בעזרת כף מכסים את כל הכתמים החומים. יוצרים שוב תלוליות עם התערובת החומה וכך הלאה עד שנגמרת התערובת החומה.

    בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. צילום: שירן מתיתיהו
    בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. צילום: שירן מתיתיהו

  5. דופקים מעט את התבנית על משטח להוצאת בועות האוויר ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעה.

    בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. צילום: שירן מתיתיהו
    בעזרת כפית יוצרים תלוליות של התערובת החומה. צילום: שירן מתיתיהו

  6. מוציאים את העוגה, מצננים ומכניסים למקרר ללפחות 5 שעות לפני ההגשה.
  7. מגישים: מוציאים מהמקרר, חותכים לריבועים ואוכלים ללא רגשות אשם!
  8. ניתן לשמר את העוגה במקרר עד 6 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מהירה ובקערה אחת בלבד: עוגת גבינה דלמטית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    גילה ליפמן

    האם אפשר להקפיא את העוגה? ואיזה גודל תבנית צריך ל-32 מנות?

      Avatar
      Foody Foody

      עוגות גבינה אפויות מומלץ שלא להקפיא, אלא ניתן לשמור במקרר כמה ימים. אפשר להכפיל כמויות ולאפות בתבנית ענקית או פשוט לחתוך את העוגה לקוביות יותר קטנות 🙂

    Avatar
    קרן

    היי:) נראה מעולהה.. האם יש אפשרות להחליף את ה450 גרם גבינת שמנת ב-200 גבינת שמנת ו250 מסקרפונה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, רק קחי בחשבון שגבינת מסקרפונה היא 40% שומן ואילו גבינת השמנת שבמתכון היא 5%.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות