
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
-
400 גרם פסטה פנהמבושלת (או כל פסטה שיש במקרר) או חצי שאריות פסטה וחצי שאריות של פתיתים
-
1 קופסה גבינת סימפוניה זיתים ירוקיםאו כל טעם אחר שאוהבים
-
2 כפות גבינה בולגריתמגוררת
-
1/4 כוס גבינת מוצרלהמגוררת (לא חובה)
-
1/2 כוס גבינה צהובה 22%מגוררת
-
1 ביצה L
-
1 קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הפסטה, גבינת הסימפוניה בטעם זיתים, הגבינה הבולגרית, המוצרלה והגבינה הצהובה. מוסיפים את הביצה, המלח והאגוז המוסקט ומערבבים היטב.
- מוזגים את התערובת לשקעי תבנית הסיליקון. מניחים על תבנית תנור (כדי שתבנית הסיליקון תהיה יציבה).
- מכניסים לתנור לכ-25 דקות (עד שהמאפינס זהובים ויפים).
מאפינס פסטה שובבים וזהובים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
9
מנות
קלוריות
89.1
קק״ל
801.7
קק״ל
פחמימות
13.5
גרם
121.1
גרם
שומן
1.8
גרם
16.2
גרם
נתרן
38.2
מ״ג
343.8
מ״ג
חלבון
4.2
גרם
37.9
גרם
סיבים תזונתיים
0.8
גרם
7.4
גרם
שומן רווי
0.6
גרם
5.4
גרם
כולסטרול
29.7
מ״ג
267.4
מ״ג
סידן
21.9
מ״ג
197.1
מ״ג
ברזל
0.7
מ״ג
6.0
מ״ג
אשלגן
30.3
מ״ג
272.9
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
5.1
מ״ג
תגובות (11)
רעיון מעולה לארוחת ערב