מה תכינו היום עם הילדים? מאפינס פסטה שובבים וזהובים

מאפינס פסטה וגבינות קלים להכנה, דרך טובה לניצול שאריות הפסטה שבמקרר להכנת ארוחת בוקר או ערב כיפית וטעימה שהילדים יחסלו במהירות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את הפסטה, הקוטג’, הגבינה הלבנה, הגבינה הבולגרית, המוצרלה והגבינה הצהובה. מוסיפים את הביצה, המלח והאגוז המוסקט ומערבבים היטב.
  3. מוזגים את התערובת לשקעי תבנית הסיליקון. מניחים על תבנית תנור (כדי שתבנית הסיליקון תהיה יציבה).
  4. מכניסים לתנור לכ-25 דקות (עד שהמאפינס זהובים ויפים).

    מאפינס פסטה שובבים וזהובים.
    מאפינס פסטה שובבים וזהובים.

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 9 מנות
קלוריות 88.6 קק״ל 797.5 קק״ל
פחמימות 13.5 גרם 121.1 גרם
שומן 1.7 גרם 15.6 גרם
נתרן 29.0 מ״ג 261.0 מ״ג
חלבון 4.2 גרם 37.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.4 גרם
שומן רווי 0.6 גרם 5.4 גרם
כולסטרול 29.8 מ״ג 268.0 מ״ג
סידן 22.1 מ״ג 198.9 מ״ג
ברזל 0.7 מ״ג 6.4 מ״ג
אשלגן 30.9 מ״ג 277.7 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 5.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (4)

    Avatar
    אורלי

    פשוט וטעים, הילדים שלי עפו על זה

    Avatar
    דיקלה פוקס

    ואווו יצא ממש טעים! תודה

    Avatar
    טל

    תודה על מתכון מעולה! קליל וטעים

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody