מוס קפה קרמי מגבינת מסקרפונה

רוצים להרשים את האורחים באירוח הבא שלכם? נסו להכין את קינוח הכוסות המשגע של ניקי בי: מוס קפה מסקרפונה חצי קפוא שכולם מאוד יאהבו. לא תאמינו כמה זה קל
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

קרם מסקרפונה

קצפת וניל

אופן הכנה

  1. מוציאים מהמקרר את המסקרפונה 15 דקות לפני ההכנה.
  2. מקציפים את המסקרפונה במשך כמה שניות במיקסר עם וו הקצפה כדי לרכך אותה מעט.
  3. מוסיפים סוכר, אבקת קפה וחלב מרוכז ומקציפים עם וו ההקצפה במשך 2 דקות. מעבירים לקערה אחרת בינתיים.
  4. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קפצת יציבה.
  5. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה שבקערה (המוקצפת). מקציפים יחד עד לקבלת מוס.
  6. ממלאים שקית זילוף וממלאים את הכוסיות. מומלץ להקפיא את המוס ולהגיש חצי קפוא בימים חמים.
  7. אפשרות נוספת היא לקרר כמה שעות במקרר ולהגיש קר כמו מוס.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 295.0 קק״ל 3540.3 קק״ל
פחמימות 22.6 גרם 271.5 גרם
שומן 21.8 גרם 261.0 גרם
נתרן 41.0 מ״ג 492.5 מ״ג
חלבון 3.0 גרם 36.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 13.7 גרם 164.1 גרם
כולסטרול 66.4 מ״ג 797.0 מ״ג
סידן 84.8 מ״ג 1017.3 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
אשלגן 107.4 מ״ג 1288.4 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    גיא סולומון

    מזון

תגובות (0)

Avatar