מוס שוקולד בשני צבעים

רוצים להשאיר את האורחים שלכם המומים? שרית נובק מכינה מוס שוקולד בשני צבעים בהגשה יפהפייה ומיוחדת. אף אחד לא ידע שמדובר במתכון קל ומהיר הכנה
רוצים להשאיר את האורחים שלכם המומים? שרית נובק מכינה מוס שוקולד בשני צבעים בהגשה יפהפייה ומיוחדת. אף אחד לא ידע שמדובר במתכון קל ומהיר הכנה
  • שרית נובק
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    1049
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1049.2 קק״ל 6295.0 קק״ל
    פחמימות 58.1 גרם 348.5 גרם
    שומן 86.9 גרם 521.3 גרם
    נתרן 42.5 מ״ג 255.0 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 55.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 21.0 גרם
    שומן רווי 53.1 גרם 318.8 גרם
    כולסטרול 6.7 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 114.6 מ״ג 687.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 379.2 מ״ג 2275.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    1049
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1049.2 קק״ל 6295.0 קק״ל
    פחמימות 58.1 גרם 348.5 גרם
    שומן 86.9 גרם 521.3 גרם
    נתרן 42.5 מ״ג 255.0 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 55.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 21.0 גרם
    שומן רווי 53.1 גרם 318.8 גרם
    כולסטרול 6.7 מ״ג 40.0 מ״ג
    סידן 114.6 מ״ג 687.8 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 17.8 מ״ג
    אשלגן 379.2 מ״ג 2275.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים בכוסות
שרית נובק
X

23 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוס שוקולד בשני צבעים

עיטור


אופן הכנה

  1. על קרש חיתוך קוצצים את השוקולדים ומכניסים כל אחד לקערה נפרדת. 
  2. מכניסים חצי מכמות השמנת (500 מ”ל) לסיר ומביאים לסף רתיחה.
  3. שופכים כוס מהשמנת החמה על כל אחד מהשוקולדים, ממתינים כחצי דקה ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה. מכניסים למקרר ל-4 שעות או למשך הלילה מכוסה בניילון.
  4. מוציאים את תערובת השוקולד המריר מהמקרר לתוך קערת מיקסר. מוסיפים כוס שמנת להקצפה, מערבבים היטב ומקציפים לקבלת קרם. יוצקים את הקרם לתחתית של כוסות הגשה, מניחים אותן באלכסון בתבנית מאפינס ומכניסים למקרר להתייצבות למשך שעה-שעתיים.
  5. לאחר שהקרם התייצב, מכניסים לקערה את השוקולד הלבן עם גרגירים ממקל וניל וחצי כוס של שמנת ומקציפים ביחד לקרם יציב. יוצקים לתוך הכוסות מעל השוקולד המריר ומשאירים כ-4 שעות להתייצבות.
  6. מקשטים מלמעלה בשבבי שוקולד או בפניני שוקולד ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוס שוקולד בשני צבעים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Tsuria Pelet

    יצא מדהים! ממש פשוט להכנה.

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    רבקה

    שרייית אני חייבת אותך דחוף! שמתי בטעות את כל הכמות של שמנת על השוקולד האם אפשר פשוט להשאיר ללילה במקרר ולהציף רגיל? או שהלך על הכל?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רבקה, זה לא יעבוד ככה, כדי להכין מוס צריך לעבוד לפי השלבים של המתכון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות