מושלמת ליום הולדת: עוגת כדורי שוקולד עם ציפויים מדליקים
עוגת כדורי שוקולד שמקשטים בכל מה שמתחשק לכם! עוגת כדורי שוקולד עשירה עם שברי פתיבר בציפוי ריבת חלב, סוכריות צבעוניות ועוד
עוגת כדורי שוקולד שמקשטים בכל מה שמתחשק לכם! עוגת כדורי שוקולד עשירה עם שברי פתיבר בציפוי ריבת חלב, סוכריות צבעוניות ועוד
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6514.3 קק״ל 6514.3 קק״לפחמימות 804.7 גרם 804.7 גרםשומן 352.9 גרם 352.9 גרםנתרן 1474.5 מ״ג 1474.5 מ״גחלבון 78.0 גרם 78.0 גרםסיבים תזונתיים 20.1 גרם 20.1 גרםשומן רווי 190.5 גרם 190.5 גרםכולסטרול 332.1 מ״ג 332.1 מ״גסידן 918.6 מ״ג 918.6 מ״גברזל 23.0 מ״ג 23.0 מ״גאשלגן 2465.9 מ״ג 2465.9 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות6514
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6514.3 קק״ל 6514.3 קק״לפחמימות 804.7 גרם 804.7 גרםשומן 352.9 גרם 352.9 גרםנתרן 1474.5 מ״ג 1474.5 מ״גחלבון 78.0 גרם 78.0 גרםסיבים תזונתיים 20.1 גרם 20.1 גרםשומן רווי 190.5 גרם 190.5 גרםכולסטרול 332.1 מ״ג 332.1 מ״גסידן 918.6 מ״ג 918.6 מ״גברזל 23.0 מ״ג 23.0 מ״גאשלגן 2465.9 מ״ג 2465.9 מ״גאבץ 11.8 מ״ג 11.8 מ״גסגור
כולם אוהבים כדורי שוקולד – גם ילדים וגם מבוגרים. מה דעתכם על עוגת כדורי שוקולד ששומרת על הטעם המוכר ואהוב, אבל נראית הרבה יותר מרשימה? תוכלו לקשט אותה בהתאם לטעם האישי ובחתך היא תיראה פשוט מקסים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 6514 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת כדורי שוקולד
-
400 גרם פתי בר וניל
-
200 גרם שוקולד חלב
-
2 כפות אבקת קקאו
-
3 כפות ממרח שוקולד אגוזים
-
1/3 כוס סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1/2 כוס חלב 3%
-
100 גרם חמאה רכה
-
100 גרם שוקולד מריר
קישוט
-
2 כפות סוכריות צבעוניותלא חובה
-
2 כפות ריבת חלבלא חובה
-
2 כפות אבקת סוכרלא חובה
אופן הכנה
- טוחנים גס או שוברים את הפתי בר ומניחים בקערה גדולה.
- מניחים את השוקולד, הקקאו, הסוכר, סוכר הווניל וממרח השוקולד בקערה גדולה נוספת.
- מביאים לרתיחה בסיר קטן את החלב, החמאה והשמנת. מוסיפים על השוקולד ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הפתי בר לקערת התערובת ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית עגולה עם נייר אפייה עגול הנמל, מיישרים את העוגה בעזרת כף ומקררים.
- מקשטים בכל מה שרוצים - ריבת חלב הנמל, סוכריות צבעוניות, אבקת סוכר ועוד.
אופן הכנה
- טוחנים גס או שוברים את הפתי בר ומניחים בקערה גדולה.
- מניחים את השוקולד, הקקאו, הסוכר, סוכר הווניל וממרח השוקולד בקערה גדולה נוספת.
- מביאים לרתיחה בסיר קטן את החלב, החמאה והשמנת. מוסיפים על השוקולד ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הפתי בר לקערת התערובת ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת לתבנית עגולה עם נייר אפייה עגול הנמל, מיישרים את העוגה בעזרת כף ומקררים.
- מקשטים בכל מה שרוצים - ריבת חלב הנמל, סוכריות צבעוניות, אבקת סוכר ועוד.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
להסיך בהקפאה או במקרר ולכמה זמן?
היי ורד. אפשר להכניס למקפיא, ואשר להכניס למקרר, עד שהתערובת מתקררת ומייצבת.