
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל6 שעות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
-
1 כוס סוכר לבן
-
6 ביצים Lמופרדות
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כוס חלב 3%
-
100 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות חלב 3%
-
1 ביצה Lטרופה
אופן הכנה
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר במיקסר עד ליצירת קצף.
מקציפים את החלבונים (צילום: דרור עינב) - מערבבים את החלמונים עם אינסטנט פודינג שוקולד למרקם אחיד ומקפלים אם הקצף.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ומכניסים לתנור לכ-20 דקות (עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים). מקררים את העוגה לטמפ’ החדר.
- מקציפים את הפודינג וניל עם השמנת המתוקה וכוס החלב ליצירת קצפת חלקה.
- מורחים את הקרם מעל התחתית האפויה.
- מיסים את השוקולד המריר עם 2 כפות החלב. מחכים שיתקרר מעט ומוסיפים את הביצה הטרופה אל השוקולד החמים.
מזלפים את השוקולד המומס על העוגה (צילום: דרור עינב) - מזלפים את קרם השוקולד מעל הקרם הראשון בעדינות. מכסים, מניחים במקרר לפחות ל-4 שעות לפני ההגשה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
315.9
קק״ל
2527.3
קק״ל
פחמימות
48.1
גרם
385.1
גרם
שומן
10.1
גרם
80.5
גרם
נתרן
328.2
מ״ג
2625.5
מ״ג
חלבון
9.5
גרם
76.3
גרם
סיבים תזונתיים
1.1
גרם
9.0
גרם
שומן רווי
4.4
גרם
35.0
גרם
כולסטרול
225.5
מ״ג
1803.8
מ״ג
סידן
76.7
מ״ג
613.4
מ״ג
ברזל
1.5
מ״ג
12.3
מ״ג
אשלגן
199.9
מ״ג
1598.9
מ״ג
אבץ
1.0
מ״ג
8.4
מ״ג
תגובות (7)
איך להקציף נכון חלבונים ישירות עם הסוכר, או קודם להקציף חלבונים ורק בסוף להוסיף סוכר?