מושלמת – עוגת שוקולד ללא קמח

עוגה שוקולדית, נימוחה ומושלמת לאירוח, למסיבה או סתם לפינוק והכי חשוב שהיא לא מכילה אפילו גרם אחד של קמח אז היא הולכת לככב אצלכם בפסח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר במיקסר עד ליצירת קצף.

    שוקולד-ללא-גלוטן (צילום: דרור עינב)
    מקציפים את החלבונים (צילום: דרור עינב)

  2. מערבבים את החלמונים עם אינסטנט פודינג שוקולד למרקם אחיד ומקפלים אם הקצף.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ומכניסים לתנור לכ-20 דקות (עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים). מקררים את העוגה לטמפ’ החדר.
  5. מקציפים את הפודינג וניל עם השמנת המתוקה וכוס החלב ליצירת קצפת חלקה.
  6. מורחים את הקרם מעל התחתית האפויה.
  7. מיסים את השוקולד המריר עם 2 כפות החלב. מחכים שיתקרר מעט ומוסיפים את הביצה הטרופה אל השוקולד החמים.

    עוגת שוקולד ללא גלוטן בוש
    מזלפים את השוקולד המומס על העוגה (צילום: דרור עינב)

  8. מזלפים את קרם השוקולד מעל הקרם הראשון בעדינות. מכסים, מניחים במקרר לפחות ל-4 שעות לפני ההגשה.

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 312.2 קק״ל 2497.9 קק״ל
פחמימות 48.1 גרם 385.1 גרם
שומן 9.5 גרם 76.3 גרם
נתרן 255.7 מ״ג 2045.9 מ״ג
חלבון 9.5 גרם 76.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 9.0 גרם
שומן רווי 4.4 גרם 35.0 גרם
כולסטרול 226.0 מ״ג 1808.0 מ״ג
סידן 78.2 מ״ג 626.0 מ״ג
ברזל 1.9 מ״ג 14.9 מ״ג
אשלגן 204.1 מ״ג 1632.5 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 8.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

    Avatar
    סופיה

    איך להקציף נכון חלבונים ישירות עם הסוכר, או קודם להקציף חלבונים ורק בסוף להוסיף סוכר?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody