מילקי פיסטוק חלומי – הקינוח שלכם לפסח!

מעדן המעדנים - מילקי ביתי בצנצנות אישיות עם טוויסט שירשים את האורחים. מילקי שוקולד לבן ופיסטוק עם הקצפת האהובה מלמעלה, ופיסטוקים קלויים לקישוט
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    0

אופן הכנה

מצרכים להכנת מילקי פיסטוק
המצרכים מוכנים
  1. מערבבים את החלמונים בקלחת (לא על האש עדיין) ומוסיפים בהדרגתיות את השמנת תוך כדי ערבוב.
  2. מוסיפים את החלב, הסוכר ואת מחית הפיסטוק.
  3. מדליקים את האש על עוצמה בינונית ומערבבים ללא הפסקה עד שהתערובת מסמיכה. התערובת סמיכה מספיק כשמעבירים אצבע על הכף והשביל לא נסגר חזרה. חשוב לא לבשל יותר מדי כדי שהחלמונים לא ייקרשו.

    תערובת המילקי פיסטוק בקלחת על הגז
    מערבבים על האש עד הסמכה

  4. מסירים את התערובת מהאש ושופכים את השוקולד הלבן (אם משתמשים בטבלאות שוקולד חשוב לקצוץ אותן היטב).
  5. ממתינים כמה שניות ומערבבים לאיחוד.
  6. מעבירים את הקרם לצנצנות או לכוסות באמצעות שקית זיפר. מכניסים את התערובת לשקית זיפר, סוגרים אותה כמעט לגמרי ומוזגים ממנה כדי לשלוט במזיגה.

    תערובת מילקי פיסטוק נמזגת לצנצנות
    מוזגים את התערובת לצנצנות

  7. מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות או למקפיא לשעתיים, לצינון מהיר יותר.
  8. מכינים את הקצפת: מקציפים את מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה.

    קצפת במיקסר
    מקציפים את מצרכי הקצפת

  9. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר משונן (אני השתמשתי בצנטר M1) ומזלפים מעל קרם הפיסטוק.

    מזלפים קצפת על קרם הפיסטוק
    מזלפים קצפת

  10. מכניסים את הפיסטוקים לשקית זיפר ושוברים אותם באמצעות מערוך. ניתן לשמור את הפיסטוקים בשקית בשביל טריות עד הפעם הבאה.

    פיסטוקים שבורים בשקית עם מערוך
    שוברים את הפיסטוקים הקלויים

  11. שומרים במקרר עד ארבעה ימים או במקפיא עד שבועיים.
    מילקי פיסטוק חלומי בצנצנות
    מילקי פיסטוק חלומי בצנצנות

    מילקי פיסטוק עם שקיות זיפר ברקע
    בתיאבון! צילום: שירן מתתיהו

תוכן נוסף

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    גלי

    איך אפשר לעשות את הקינוח האלוהי הזה בפרווה??🤗

      Avatar
      Foody Foody

      פשוט להחליף את השמנת בשמנת פרווה.