מינוט סטייק עם רצועות פלפל וביצת עין

סטייק בכמה דקות זה הכי מושלם שיש: תוסיפו גמבה, ביצת עין וקבלו מנה מהסרטים שכל המשפחה הכי תאהב לאכול - מזין, בריא ומהיר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הסטייק: מחממים את הגריל על תכנית HIGH. כאשר הסיר חם מניחים את הסטייק ומכסים את הסיר לדקה. הופכים לדקה נוספת והסטייק מוכן.
  2. מפזרים על רשת הגריל את פרוסות הפלפל ומבשלים 10-12 דקות על טמפרטורת MAX .

    מינוט סטייק (צילום: אפיק גבאי)
    מניחים את הפלפלים על פלטת הגריל (צילום: אפיק גבאי)

  3. מכינים את ביצת העין: במחבת קטנה ומשומנת שיכולה להיכנס לתנור שוברים כ-2 ביצים בוזקים מעט מלח ומבשלים כ10-15 דקות על טמפרטורת 180 מעלות בתכנית BAKE .

    מינוט סטייק (צילום: אפיק גבאי)
    מכינים את ביצי העין (צילום: אפיק גבאי)

  4. מגישים לצד אורז לבן מוכן ורוטב סויה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 66.2 קק״ל 264.8 קק״ל
פחמימות 0.3 גרם 1.2 גרם
שומן 5.5 גרם 22.0 גרם
נתרן 235.8 מ״ג 943.2 מ״ג
חלבון 3.9 גרם 15.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 4.6 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 15.9 מ״ג 63.6 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 2.2 מ״ג
אשלגן 40.2 מ״ג 160.8 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody