רקע יטבתה

מכורים לפיצה? קבלו סופגנייה בטעם פיצה

מה קורה כשהסופגנייה מלוחה והריבה היא בעצם רוטב פיצה? מתקבל מאפה סופר טעים, מושחת ועמוס גבינת מוצרלה. קבלו את ההברקה שלנו!
מה קורה כשהסופגנייה מלוחה והריבה היא בעצם רוטב פיצה? מתקבל מאפה סופר טעים, מושחת ועמוס גבינת מוצרלה. קבלו את ההברקה שלנו!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    164
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.5 קק״ל 3270.5 קק״ל
    פחמימות 82.0 גרם 1639.6 גרם
    שומן 6.3 גרם 125.5 גרם
    נתרן 430.5 מ״ג 8609.2 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 119.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 51.6 גרם
    כולסטרול 50.4 מ״ג 1007.1 מ״ג
    סידן 60.6 מ״ג 1211.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 43.2 מ״ג 864.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    164
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.5 קק״ל 3270.5 קק״ל
    פחמימות 82.0 גרם 1639.6 גרם
    שומן 6.3 גרם 125.5 גרם
    נתרן 430.5 מ״ג 8609.2 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 119.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 51.6 גרם
    כולסטרול 50.4 מ״ג 1007.1 מ״ג
    סידן 60.6 מ״ג 1211.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 43.2 מ״ג 864.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מערבבים את השמרים עם כף הסוכר והמים ומשאירים למנוחה במשך 10 דקות.
  2. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק, למעט המלח והתבלינים, ומערבלים עם וו לישה על מהירות בינונית במשך כ-10 דקות.
  3. לאחר מכן מוסיפים את המלח ואת התבלינים וממשיכים לערבל כ-2 דקות נוספות.
  4. מעבירים בעזרת לקקן את הבצק הדביק לקערה משומנת היטב ומכסים את הקערה בניילון נצמד.
  5. מניחים את הקערה במקום חמים להתפחה במשך 60 דקות.
  6. מעבירים את הבצק למשטח מקומח היטב, מרדדים אותו לגובה של 2 ס”מ.

    סופגנייה בטעם פיצה
    סופגנייה בטעם פיצה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

  7. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ בעזרת קורצן.
  8. בכל עיגול מניחים כפית גדושה של מוצרלה, מעליה מוסיפים בכפית מעט רוטב פיצה, כמה זיתי קלמטה ולבסוף עוד כפית של גבינה.
  9. מקפלים את צידי הסופגניה מעל למילוי, סוגרים אותה ומגלגלים לכדור.
  10. מניחים את הכדורים על נייר אפייה באופן שהצד עם הסגירה כלפי מטה.
  11. מכסים במגבת מטבח ומתפיחים שוב במשך 60 דקות נוספות.
  12. מחממים שמן לטיגון עמוק על חום בינוני-גבוה.
  13. מטגנים את הסופגניות כ-2 דקות מכל צד ומוציאים אותן אל צלחת עם נייר סופג.
  14. בוזקים את הפרמז’ן מעל הסופגניה ומגישים.

    סופגנייה בטעם פיצה
    סופגנייה בטעם פיצה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג קולינרי: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מכורים לפיצה? קבלו סופגנייה בטעם פיצה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    עודד האיתן

    שימו לב. הרוטב עגבניות לא רשום ברשימת המצרכים

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה עודד, תוקן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות