סנו רקע

מלאווח מתוק של שוקולד ומרשמלו

ל''ג בעומר מתוק וטעים עם קינוח של מלוואח מתוק ממולא בשוקולד ומרשמלו. מושחת בטירוף והכי קל שיש לקטנים ולגדולים
ל''ג בעומר מתוק וטעים עם קינוח של מלוואח מתוק ממולא בשוקולד ומרשמלו. מושחת בטירוף והכי קל שיש לקטנים ולגדולים
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    578
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 578.3 קק״ל 2313.0 קק״ל
    פחמימות 64.4 גרם 257.7 גרם
    שומן 29.0 גרם 115.9 גרם
    נתרן 453.7 מ״ג 1814.7 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 13.2 גרם 52.9 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 58.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 59.0 מ״ג 235.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    578
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 578.3 קק״ל 2313.0 קק״ל
    פחמימות 64.4 גרם 257.7 גרם
    שומן 29.0 גרם 115.9 גרם
    נתרן 453.7 מ״ג 1814.7 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 13.2 גרם 52.9 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 58.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 59.0 מ״ג 235.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
גיל אטלן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מוציאים את המלאווחים מהמקפיא כ-5 דקות לפני שמתחילים לעבוד איתם ומניחים על גבי נייר אפייה טבעי סנו סושי.
  3. מסירים את נייר ההפרדה מעל מלאווח אחד ומורחים אותו בממרח שוקולד בנדיבות.
  4. מפזרים מעל מרשמלו או תוספת אחרת שמתחשקת לכם (חלווה למשל).
  5. מניחים עיגול מלאווח נוסף מעל העיגול הראשון ומהדקים בעדינות את שוליי שני המלאווחים.
  6. בעזרת קערית קטנה, מסמנים עיגול קטן במרכז המלאווח העליון.
  7. בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה, חותכים את המאפה ראשית לרבעים שווים ואז כל רבע לשלוש - סה”כ 12 משולשים - כמו שעון - חשוב לא לחתוך את העיגול במרכז!
  8. עכשיו קצת קורדינציה כי עובדים עם שתי הידיים: תופסים בכל יד משולש אחד (שעה 05:00 ושעה 07:00) ומסובבים אותם פנימה לשלושה סיבובים, מהדקים את הקצה.
  9. מסובבים את נייר האפייה כך שהזוג הבא יהיה בשעה 05:00 ובשעה 07:00 וחוזרים על אותה פעולה עד שכל הזוגות מסובבים ומחוברים באותו האופן כך שיתקבל מעין שעון-כוכב מהמם (אם הסתבכתם עם השעון צפו בסרטון הסבר).
  10. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפייה למשך כ-15 דקות.
  11. מוציאים ומצננים מעט - זהירות! המרשמלו והשוקולד יהיו חמים מאוד!
מלאווח מתוק של שוקולד ומרשמלו1
מלאווח מתוק של שוקולד ומרשמלו. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות