סנו רקע

מלי מאירוב מטיסה אותנו: לחמניות עננים מושלמות!

הדרך לסנדוויץ' המושלם עוברת בלחמניות ביתיות טריות - מלי מאירוב מכינה לחמניות עננים רכות ואווריריות שימלאו את הבית בריח משגע ובחיוכים מרוצים
הדרך לסנדוויץ' המושלם עוברת בלחמניות ביתיות טריות - מלי מאירוב מכינה לחמניות עננים רכות ואווריריות שימלאו את הבית בריח משגע ובחיוכים מרוצים
  • מלי מאירוב
שמרו
כשר
113 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    303
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 303.3 קק״ל 4852.7 קק״ל
    פחמימות 50.1 גרם 801.2 גרם
    שומן 7.8 גרם 124.4 גרם
    נתרן 489.6 מ״ג 7833.2 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 113.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 10.9 מ״ג 175.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 68.2 מ״ג 1091.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    303
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 303.3 קק״ל 4852.7 קק״ל
    פחמימות 50.1 גרם 801.2 גרם
    שומן 7.8 גרם 124.4 גרם
    נתרן 489.6 מ״ג 7833.2 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 113.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 9.0 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 10.9 מ״ג 175.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 68.2 מ״ג 1091.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
מלי מאירוב
X

113 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את הקמח, השמרים והסוכר.
  2. מערבבים ומוסיפים את המים הפושרים תוך כדי לישה במיקסר או ביד ובהדרגה לפי הצורך.
  3. מוסיפים את השמן והמלח ולשים עשר דקות. במידה והבצק יבש, מוסיפים מים בטיפות עד שהבצק מוכן. איך יודעים שהוא מוכן? בצק שנדבק לקרקעית אבל מנותק מהדפנות, חלק ואחיד.
  4. משמנים בטיפה שמן משטח עבודה ומוציאים את הבצק אליו, לשים מעט בידיים, מכדררים לכדור ומניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד סנו סושי ומתפיחים 45 דקות בלבד.
  5. מחלקים את הבצק ל-16 כדורים, מכדררים ומכסים אותם במגבת לעשר דקות נוספות.
  6. משמנים משטח ומרדדים עם מערוך כל כדור לאורך ומגלגלים לרולדה.
  7. מניחים את הרולדה ל-3 דקות מנוחה בצד ואז בעזרת הידיים יוצרים נחש מאורך וקולעים לצורת קשר.
  8. מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי (9 לחמניות בתבנית מקסימום), מכסים במגבת לשעה בלבד.
  9. מחממים תנור לחום של 190 מעלות - לא טורבו.
  10. מערבבים בקערה קטנה את החלמון עם הסוכר והמים, מברישים כל לחמניה, מפזרים שומשום או כל טופינג אחר שאוהבים (אפשר גם בלי כלום) ומכניסים לתנור, מדף שני מלמטה, לבערך 20 דקות עד להשחמה.
    מברישים כל לחמניה ומפזרים שומשום. צילום: מלי מאירוב
    מברישים כל לחמניה ומפזרים שומשום. צילום: מלי מאירוב
    אופים עד להשחמה. צילום: מלי מאירוב
    אופים עד להשחמה. צילום: מלי מאירוב

     

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלי מאירוב מטיסה אותנו: לחמניות עננים מושלמות!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Sapir Ivan Moghtz
    Avatar
    Eti Filiba
    Avatar
    מרים סלאמה

    מתכון מדויק ומוצלח, תודה רבה

תגובות (37)

Avatar

    Avatar
    שרי

    להתפיח 45 דק’ בדיוק? גם בקיץ? גם בחורף? זה מאוד משנה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרי, זה בסדר גמור גם בקיץ וגם בחורף

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות