מנה מעולה וטעימה לילדים ולכל המשפחה: קציצות סלמון אפויות ברוטב עגבניות נפוליטנה

חושבים שלהכין קציצות דגים זה דבר מורכב? רחלי קרוט מכינה במהירות ובקלות קציצות סלמון אפויות ברוטב עגבניות נפוליטנה. קציצות אפויות, רכות וטעימות ברוטב עגבניות
חושבים שלהכין קציצות דגים זה דבר מורכב? רחלי קרוט מכינה במהירות ובקלות קציצות סלמון אפויות ברוטב עגבניות נפוליטנה. קציצות אפויות, רכות וטעימות ברוטב עגבניות
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    449
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 449.1 קק״ל 1796.4 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 109.6 גרם
    סוכר 15.1 גרם 60.4 גרם
    שומן 23.0 גרם 91.9 גרם
    נתרן 1531.2 מ״ג 6124.9 מ״ג
    חלבון 31.6 גרם 126.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 10.8 מ״ג 43.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 43.9 מ״ג 175.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    449
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 449.1 קק״ל 1796.4 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 109.6 גרם
    סוכר 15.1 גרם 60.4 גרם
    שומן 23.0 גרם 91.9 גרם
    נתרן 1531.2 מ״ג 6124.9 מ״ג
    חלבון 31.6 גרם 126.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 14.2 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 10.8 מ״ג 43.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    אשלגן 43.9 מ״ג 175.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים דק דק את הסלמון או טוחנים במטחנת בשר או טוחנים בפולסים במעבד מזון.
  2. כותשים את השום וקוצצים את העירית לטבעות דקות. מוסיפים לדג.
  3. מוסיפים את שאר המצרכים פרט לרוטב עגבניות ולשים את התערובת היטב עם ידיים נקיות או עם כף. מעבירים למקרר לחצי שעה.
  4. מחממים תנור ל-190 מעלות ומניחים נייר אפייה משומן בתרסיס שמן על תבנית תנור.
  5. יוצרים קציצות מהתערובת ואופים במשך 30 דקות עד שהקציצות יציבות, הופכים את הקציצות במהלך האפייה. (אפשר גם לטגן את הקציצות בשמן זית עד הזהבה משני הצדדים).
  6. בינתיים, בסיר רחב וגדול, מחממים את רוטב הנפוליטנה.
  7. מוסיפים את הקציצות ומערבבים עד שהקציצות סופגות את טעמי הרוטב, בערך 5 דקות.
  8. מגישים עם מעט עלי כוסברה או עירית קצוצה.
שמים את כל רכיבי הקציצות בקערה ולשים היטב
שמים את כל רכיבי הקציצות בקערה ולשים היטב
מחממים את הרוטב במחבת רחבה
מחממים את הרוטב במחבת רחבה
מוסיפים את הקציצות האפויות לסיר עם הרוטב
מוסיפים את הקציצות האפויות לסיר עם הרוטב
5 דקות על להבה בינונית וזה מוכן!
5 דקות על להבה בינונית וזה מוכן!

הערות

  • במקום סלמון אפשר להשתמש בכל דג לבן שאתם אוהבים, חשוב לוודא שאין בו עצמות
  • במקום להגיש עם כוסברה או עירית אפשר להגיש עם עלי בזיליקום מעט קרועים ביד מה שיוסיף טעם איטלקי למנה
  • ניתן להגיש את הקציצות כמו שהן, בלי פחמימה ליד, ואפשר להגיש אותם ממש כמו כדורי בשר לצד פסטה, אורז או פירה שסופגים את טעמי הרוטב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנה מעולה וטעימה לילדים ולכל המשפחה: קציצות סלמון אפויות ברוטב עגבניות נפוליטנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      thank you!

    Avatar
    נחמה פריש

    תודה על המתכונים הטעימים. האם יש תחליף ללא גלוטן לפרורי הלחם?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות