מנחמת: פסטה ברוטב פטריות ושמנת

פסטה ברוטב שמנת ופטריות או רוטב אלפרדו בשבילכם שמכינים בקלי קלות ושאי אפשר להפסיק לאכול עוד ועוד ממנה, מנת הפסטה המנחמת המושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
    מחממים את שמן הזית בסיר רחבומוסיפים את השום והתימין. מטגנים עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהן מתחילות להזהיב.
  3. מוסיפים את היין, מערבים וממשיכים לבשל על אש גבוהה כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
  5. מתבלים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
  6. מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
  7. מנקים את הסיר בעזרת ספוג הפלא.

    פסטה ברוטב פטריות ושמנת. צילום: שני הלוי
    פסטה ברוטב פטריות ושמנת. צילום: שני הלוי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 740.5 קק״ל 2961.9 קק״ל
פחמימות 47.4 גרם 189.6 גרם
שומן 56.0 גרם 224.1 גרם
נתרן 808.1 מ״ג 3232.5 מ״ג
חלבון 9.8 גרם 39.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.8 גרם
שומן רווי 30.0 גרם 120.0 גרם
כולסטרול 142.5 מ״ג 570.0 מ״ג
סידן 91.3 מ״ג 365.4 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
אשלגן 127.9 מ״ג 511.5 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף! כל הכבוד!!!

    Avatar
    אדם משה

    הכנתי לאישתי בזכות האתר שלכם

      Avatar
      Foody Foody

      כיף לשמוע! תודה ושבוע טוב!