מנחמת: פסטה ברוטב פטריות ושמנת

פסטה ברוטב שמנת ופטריות או רוטב אלפרדו בשבילכם שמכינים בקלי קלות ושאי אפשר להפסיק לאכול עוד ועוד ממנה, מנת הפסטה המנחמת המושלמת
פסטה ברוטב שמנת ופטריות או רוטב אלפרדו בשבילכם שמכינים בקלי קלות ושאי אפשר להפסיק לאכול עוד ועוד ממנה, מנת הפסטה המנחמת המושלמת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    741
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 740.5 קק״ל 2961.9 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 189.6 גרם
    שומן 56.0 גרם 224.1 גרם
    נתרן 808.1 מ״ג 3232.5 מ״ג
    חלבון 9.8 גרם 39.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 120.0 גרם
    כולסטרול 142.5 מ״ג 570.0 מ״ג
    סידן 91.3 מ״ג 365.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 127.9 מ״ג 511.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    741
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 740.5 קק״ל 2961.9 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 189.6 גרם
    שומן 56.0 גרם 224.1 גרם
    נתרן 808.1 מ״ג 3232.5 מ״ג
    חלבון 9.8 גרם 39.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 120.0 גרם
    כולסטרול 142.5 מ״ג 570.0 מ״ג
    סידן 91.3 מ״ג 365.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 127.9 מ״ג 511.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
    מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומוסיפים את השום והתימין. מטגנים עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהן מתחילות להזהיב.
  3. מוסיפים את היין, מערבים וממשיכים לבשל על אש גבוהה כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
  5. מתבלים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
  6. מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
  7. מנקים את הסיר בעזרת סנו סושי - ספוג הפלא נירוסטה.

    פסטה ברוטב פטריות ושמנת. צילום: שני הלוי
    פסטה ברוטב פטריות ושמנת. צילום: שני הלוי

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
מנחמת: פסטה ברוטב פטריות ושמנת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות