מעמול פיסטוקים

עוגיות מעמול במילוי פיסטוקים אלה עוגיות רכות ונימוחות, יפהפיות ובעלות צורה מיוחדת, שמשיגים בקלות עם כלי פטנט, שנמסות בפה ומלאות בטעם פיסטוק נהדר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

בצק

מלית

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים מי ורדים ומעבדים רק עד שמתקבל בצק חלק.
  2. מכינים את המלית: קוצצים פיסטוקים. מערבבים יחד את הפיסטוקים עם סוכר, חמאה ומי זהר. ניתן להוסיף מעט קינמון, אם אוהבים.
  3. מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-180 מעלות. צובטים מהבצק פיסות בגודל אגוז מלך ומגלגלים לכדורים. יוצרים שקע עמוק בכל כדור בעזרת האצבע, וממלאים בכפית שטוחה מהמלית. סוגרים את הבצק מסביב למלית לקבלת כדור ממולא. בעזרת פינצטה מיוחדת למעמול צובטים את הבצק מסביב ומלמעלה בצפיפות. מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים כ-12 דקות, עד שהמעמולים זהובים בתחתית ורק מתחילים להזהיב מלמעלה. מצננים לחלוטין.
  5. לפני ההגשה מקשטים באבקת סוכר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 60 מנות
קלוריות 70.8 קק״ל 4246.2 קק״ל
פחמימות 8.5 גרם 510.4 גרם
שומן 4.7 גרם 281.8 גרם
נתרן 0.7 מ״ג 42.1 מ״ג
חלבון 1.4 גרם 86.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 33.8 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 112.7 גרם
כולסטרול 8.2 מ״ג 492.0 מ״ג
סידן 6.2 מ״ג 374.0 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 14.0 מ״ג
אשלגן 49.4 מ״ג 2965.2 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 8.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody