מקלות בצל פריכים של קרין גורן

מקלות בצל פריכים שאי אפשר לעמוד בפניהם. מכינים בצק חמאה פשוט ונהנים ממאפים מלוחים נפלאים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה, הגבינה, הבצל היבש והמלח.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק אחיד.
  4. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים קלות בתרסיס השמן לעובי 1/2 ס”מ.
  5. חותכים למקלות, מניחים במרווחים על גבי התבנית ואופים ב-180 מעלות 20 דקות, או עד להזהבה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2928.3 קק״ל 2928.3 קק״ל
פחמימות 449.0 גרם 449.0 גרם
שומן 175.8 גרם 175.8 גרם
נתרן 10988.6 מ״ג 10988.6 מ״ג
חלבון 39.3 גרם 39.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 2.8 גרם
שומן רווי 99.4 גרם 99.4 גרם
כולסטרול 492.0 מ״ג 492.0 מ״ג
סידן 135.8 מ״ג 135.8 מ״ג
ברזל 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
אשלגן 622.9 מ״ג 622.9 מ״ג
אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody