מקלות בצל פריכים של קרין גורן

מקלות בצל פריכים שאי אפשר לעמוד בפניהם. מכינים בצק חמאה פשוט ונהנים ממאפים מלוחים נפלאים
מקלות בצל פריכים שאי אפשר לעמוד בפניהם. מכינים בצק חמאה פשוט ונהנים ממאפים מלוחים נפלאים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    3529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3528.7 קק״ל 3528.7 קק״ל
    פחמימות 459.4 גרם 459.4 גרם
    שומן 240.2 גרם 240.2 גרם
    נתרן 10993.7 מ״ג 10993.7 מ״ג
    חלבון 51.7 גרם 51.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 143.8 גרם 143.8 גרם
    כולסטרול 496.6 מ״ג 496.6 מ״ג
    סידן 140.3 מ״ג 140.3 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 627.5 מ״ג 627.5 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    3529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3528.7 קק״ל 3528.7 קק״ל
    פחמימות 459.4 גרם 459.4 גרם
    שומן 240.2 גרם 240.2 גרם
    נתרן 10993.7 מ״ג 10993.7 מ״ג
    חלבון 51.7 גרם 51.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 143.8 גרם 143.8 גרם
    כולסטרול 496.6 מ״ג 496.6 מ״ג
    סידן 140.3 מ״ג 140.3 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 627.5 מ״ג 627.5 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות בינונית את החמאה, הגבינה, הבצל היבש והמלח.
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק אחיד.
  4. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים קלות בתרסיס השמן לעובי 1/2 ס”מ.
  5. חותכים למקלות, מניחים במרווחים על גבי התבנית ואופים ב-180 מעלות 20 דקות, או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מקלות בצל פריכים של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    כמה שזה טעים !!!! 🧅🧅🧅

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות