מקלות גבינה מבצק עלים

תמיד רציתם לדעת איך מכינים מקלות גבינה מבצק עלים, ממש כמו במאפיות? שי-לי ליפא חושפת את כל הסודות להכנת המאפה המלוח הכי טעים שיש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מגררים את הגבינות בפומפייה.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. פורסים את הבצק על משטח העבודה. מתיזים שמן זית, זורים פפריקה מתוקה או חריפה באופן שווה, ומפזרים מעל קשקבל ופרמזן.
  5. מקפלים את הבצק לרוחבו לשניים (כמו ספר, שהפנים שלו הוא תערובת הגבינות). בעזרת סכין חותכים לרצועות בעובי 1 ו-1/2 ס”מ. אוחזים כל רצועה משני הקצוות ומגלגלים לצורת בורג. מניחים בתבנית.
  6. אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהמקלות זהובים מאוד. מצננים היטב.

הערות

  • אפשר להחליף את הפפריקה המתוקה בחריפה או לשלב בין השתיים
  • אפשר לקנות את הגבינות מגוררות מראש

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 14 מנות
קלוריות 167.6 קק״ל 2346.0 קק״ל
פחמימות 22.2 גרם 310.6 גרם
שומן 7.6 גרם 106.5 גרם
נתרן 242.1 מ״ג 3390.0 מ״ג
חלבון 8.3 גרם 116.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 11.0 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 39.9 גרם
כולסטרול 14.2 מ״ג 198.5 מ״ג
סידן 141.1 מ״ג 1975.5 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 20.4 מ״ג
אשלגן 52.1 מ״ג 729.0 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 14.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody