כשבא משהו טעים – מקלות גבינה פריכים עם קשקבל וטימין
שי-לי ליפא מכינה מקלות גבינה פריכים ומיוחדים, עם גבינת קשקבל, מעט אנשובי וטימין. כל כך טעימים שעלולים להסתיים עוד לפני הארוחה
שי-לי ליפא מכינה מקלות גבינה פריכים ומיוחדים, עם גבינת קשקבל, מעט אנשובי וטימין. כל כך טעימים שעלולים להסתיים עוד לפני הארוחה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 127.7 קק״ל 2554.4 קק״לפחמימות 10.6 גרם 212.2 גרםשומן 7.9 גרם 158.5 גרםנתרן 449.9 מ״ג 8998.8 מ״גחלבון 3.3 גרם 65.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 17.7 גרםכולסטרול 18.2 מ״ג 364.8 מ״גסידן 45.8 מ״ג 915.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 20.9 מ״ג 418.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות128
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 127.7 קק״ל 2554.4 קק״לפחמימות 10.6 גרם 212.2 גרםשומן 7.9 גרם 158.5 גרםנתרן 449.9 מ״ג 8998.8 מ״גחלבון 3.3 גרם 65.4 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 17.7 גרםכולסטרול 18.2 מ״ג 364.8 מ״גסידן 45.8 מ״ג 915.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 20.9 מ״ג 418.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 128 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
150 גרם חמאה קרה
-
2/3שקית או 150 גרם גבינת קשקבלמגורדת
-
100 גרם גבינת פרמזןמגורדת
-
2 חלמונים M
-
12 פילה אנשובי
-
2 כפות טימין טרי
קישוט
-
1 כף מלח גס
אופן הכנה
- מעבדים קמח, חמאה חתוכה לקוביות, גבינות וחלמונים במעבד מזון עד לקבלת כדור בצק.
- מוסיפים אנשובי וטימין ומערבלים בפולסים, רק עד שנטמעים בבצק.
- מחלקים את הבצק ל-20 כדורים בקוטר 4 ס”מ ומגלגלים כל כדור למקל באורך 25 ס”מ.
- מניחים בשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס”מ אחד מהשני. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- מברישים את המקלות במעט מים ומפזרים מעט מלח גס.
- אופים במיקרוגל בתוכנית אפייה מיוחדת או בתנור ב-200 מעלות 15-12 דקות, עד הזהבה.
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.
אופן הכנה
- מעבדים קמח, חמאה חתוכה לקוביות, גבינות וחלמונים במעבד מזון עד לקבלת כדור בצק.
- מוסיפים אנשובי וטימין ומערבלים בפולסים, רק עד שנטמעים בבצק.
- מחלקים את הבצק ל-20 כדורים בקוטר 4 ס”מ ומגלגלים כל כדור למקל באורך 25 ס”מ.
- מניחים בשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה, במרווחים של 2 ס”מ אחד מהשני. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
- מברישים את המקלות במעט מים ומפזרים מעט מלח גס.
- אופים במיקרוגל בתוכנית אפייה מיוחדת או בתנור ב-200 מעלות 15-12 דקות, עד הזהבה.
- מצננים היטב ושומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן