מרדומה – שקשוקה בסגנון טריפולטאי

מרדומה או מרמומה הוא למעשה סלט מבושל, בדומה למטבוחה ובמתכון הזה שי-לי ליפא מכינה אותו בגירסתו הטירפולטית כבסיס נפלא לשקשוקה
מרדומה או מרמומה הוא למעשה סלט מבושל, בדומה למטבוחה ובמתכון הזה שי-לי ליפא מכינה אותו בגירסתו הטירפולטית כבסיס נפלא לשקשוקה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.4 קק״ל 1181.5 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 42.4 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.3 גרם
    נתרן 401.5 מ״ג 1606.0 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 47.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 57.0 מ״ג 228.1 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 605.8 מ״ג 2423.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.4 קק״ל 1181.5 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 42.4 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.3 גרם
    נתרן 401.5 מ״ג 1606.0 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 47.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 57.0 מ״ג 228.1 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״ג
    אשלגן 605.8 מ״ג 2423.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים עגבניות לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, שום ופלפל חריף ומטגנים כדקה-שתיים, עד שמתחילים להזהיב.
  3. מוסיפים עגבניות ופלפל צ’ומה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  4. מבשלים כחצי שעה על אש בינונית תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהנוזלים מצטמצמים. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. יוצרים 4 גומות ברוטב. שוברים ביצים אחת-אחת לתוך הגומות, מכסים את המחבת חלקית ומבשלים 5-3 דקות, לפי דרגת העשייה הרצויה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרדומה – שקשוקה בסגנון טריפולטאי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות