מרימה לכם: טירמיסו ללא ביצים

מתכון פשוט וקל הכנה לקינוח האיטלקי הקלאסי: טירמיסו ללא ביצים. קינוח שכבות של בישקוטים טבולים בסירופ קפה, מלית עשירה של קרם מסרפונה ועיטור של אבקת קקאו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    9

מצרכים

שכבות בישקוטי בסירופ קפה

קרם מסקרפונה

עיטור

שימוש בסוכר סטרוויה לוגו חוסך לכם 150 קלוריות במתכון זה!

אופן הכנה

  1. מכינים סירופ קפה: מערבבים בקערה קפה מוכן, מרסלה וסוכר טרוביה עד איחוד. מעבירים לצלחת עמוקה.
  2. מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מסקרפונה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה ואחידה ללא גושים. מוסיפים את האמרטו ומערבבים היטב.
  3. מרכיבים את הקינוח: טובלים כל בישקוטי לכמה שניות בתערובת הקפה ומניחים בתבנית. יוצרים שכבה ראשונה צפופה של בישקוטי טבולים בקפה בתחתית התבנית.

    TRUVIA טירמיסו (צילום: אפיק גבאי)
    טובלים את הבישקוטי בקפה (צילום: אפיק גבאי)

  4. מורחים מחצית מכמות הקרם על הבישקוטי. חוזרים על פעולת הטבילה והסידור של הבישקוטי ליצירת “קומה שנייה” (בקומה זו הבישקוטי לא צריכים להיות לגמרי צפופים, משאירים רווח של אצבע ביניהם).
  5. מורחים את הקרם בשנית מעל שכבת הבישקוטי השנייה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 5 שעות להתייצבות.

    TRUVIA טירמיסו (צילום: אפיק גבאי)
    מורחים שכבה נוספת של הקרם (צילום: אפיק גבאי)

  6. מקשטים את המנה: מפזרים על הטירמיסו את אבקת הקקאו בעזרת מסננת דקה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1190.3 קק״ל 1190.3 קק״ל
פחמימות 58.5 גרם 58.5 גרם
שומן 103.5 גרם 103.5 גרם
נתרן 135.8 מ״ג 135.8 מ״ג
חלבון 17.4 גרם 17.4 גרם
סיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרם
שומן רווי 69.4 גרם 69.4 גרם
כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
סידן 221.8 מ״ג 221.8 מ״ג
ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
אשלגן 734.2 מ״ג 734.2 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 1.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      את מוזמנת להרשם לאתר ולניוזלטר שלנו (בתחתית העמוד הראשי) ולהנות ממגוון מתכונים מגוונים וטעימים.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody