פבלובה עם קצפת ופירות יער של ישראל אהרוני

ישראל אהרוני מכין קינוח מרשים לפסח שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו - פבלובה עם קצפת ופירות יער. כל אחד מקבל ביס מתוק של מרנג מתפצח, קרם קטיפתי ופירות טריים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-100 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את המרנג: במיקסר עם וו בלון מקציפים את החלבונים לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר והקורנפלור וממשיכים להקציף לקצף יציב. מקפלים פנימה בעדינות את גרידת הלימון ותמצית הווניל. משטחים את המרנג בתבנית האפייה לדיסקית בקוטר שרוצים ואופים שעתיים. מצננים בתנור הסגור לפחות שעה.
  3. מכינים את הקרם: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הגבינה, השמנת המתוקה, הסוכר, תמצית הווניל וגרידת הלימון לקצף יציב.
  4. מניחים את הקרם על המרנג. מערבבים את הפירות עם הליקר והנענע ומניחים על הקרם. מגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3309.2 קק״ל 3309.2 קק״ל
פחמימות 490.5 גרם 490.5 גרם
שומן 103.6 גרם 103.6 גרם
נתרן 2445.1 מ״ג 2445.1 מ״ג
חלבון 75.0 גרם 75.0 גרם
סיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרם
שומן רווי 67.6 גרם 67.6 גרם
כולסטרול 300.0 מ״ג 300.0 מ״ג
סידן 1037.3 מ״ג 1037.3 מ״ג
ברזל 57.7 מ״ג 57.7 מ״ג
אשלגן 1932.6 מ״ג 1932.6 מ״ג
אבץ 19.2 מ״ג 19.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody