מרק אסייתי עם אטריות ראמן ובאק צ׳וי

מרק אסייתי עם ג'ינג'ר ואטריות ראמן בטעמים אסייתיים שישגעו לכם את הפה! בתוספת שום ובאק צ'וי, תקבלו מרק משביע וקל להכנה
מרק אסייתי עם ג'ינג'ר ואטריות ראמן בטעמים אסייתיים שישגעו לכם את הפה! בתוספת שום ובאק צ'וי, תקבלו מרק משביע וקל להכנה
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    251
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.6 קק״ל 1002.2 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 118.3 גרם
    שומן 9.1 גרם 36.4 גרם
    נתרן 75.8 מ״ג 303.3 מ״ג
    חלבון 25.1 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.5 מ״ג 221.9 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 279.8 מ״ג 1119.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    251
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 250.6 קק״ל 1002.2 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 118.3 גרם
    שומן 9.1 גרם 36.4 גרם
    נתרן 75.8 מ״ג 303.3 מ״ג
    חלבון 25.1 גרם 100.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.5 מ״ג 221.9 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 279.8 מ״ג 1119.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ראשית, בסיר גדול עם מעט שמן זית מטגנים את בצלי השאלוט, השום והג׳ינג׳ר.
  2. שנית, מוסיפים את הבצל הירוק, ציר הירקות, רוטב הסויה וכוכב אניס ומבשלים במשך 15 דקות.
  3. מוסיפים גם את האטריות, הצ’ילי, הפטריות ואת הבאק צ’וי, ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
  4. מקשטים בעלי כוסברה, בצל ירוק קצוץ ושומשום ומגישים לוהט.

    מרק גינגר ואטריות ראמן 2
    מרק אסייתי מושלם! צילום: רותם ליברזון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק אסייתי עם אטריות ראמן ובאק צ׳וי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות