-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 254.6 קק״ל 1018.2 קק״לפחמימות 30.4 גרם 121.7 גרםשומן 9.1 גרם 36.5 גרםנתרן 76.5 מ״ג 305.9 מ״גחלבון 25.2 גרם 101.0 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 1.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.4 מ״ג 161.8 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 265.5 מ״ג 1061.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות255
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 254.6 קק״ל 1018.2 קק״לפחמימות 30.4 גרם 121.7 גרםשומן 9.1 גרם 36.5 גרםנתרן 76.5 מ״ג 305.9 מ״גחלבון 25.2 גרם 101.0 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 1.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 40.4 מ״ג 161.8 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 265.5 מ״ג 1061.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 255 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 שיני שוםקצוצות דק
-
4 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ דק
-
3 בצלי שאלוט קטניםקצוצים דק
-
חופן פטריות שמפיניוןקצוצות גס
-
5 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1 כוכב אניס קטן
-
1 1/2 ליטר ציר ירקות
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 באק צ’וי בינונייםחתוכים לשניים
-
3 חבילות אטריות ראמןמזרח מערב
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף (אופציונלי)
-
1 כף שומשוםמזרח מערב
-
חופן כוסברהעלים
אופן הכנה
- ראשית, בסיר גדול עם מעט שמן זית מטגנים את בצלי השאלוט, השום והג׳ינג׳ר.
- שנית, מוסיפים את הבצל הירוק, ציר הירקות, רוטב הסויה וכוכב אניס ומבשלים במשך 15 דקות.
- מוסיפים גם את האטריות, הצ’ילי, הפטריות ואת הבאק צ’וי, ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
- מקשטים בעלי כוסברה, בצל ירוק קצוץ ושומשום ומגישים לוהט.
אופן הכנה
- ראשית, בסיר גדול עם מעט שמן זית מטגנים את בצלי השאלוט, השום והג׳ינג׳ר.
- שנית, מוסיפים את הבצל הירוק, ציר הירקות, רוטב הסויה וכוכב אניס ומבשלים במשך 15 דקות.
- מוסיפים גם את האטריות, הצ’ילי, הפטריות ואת הבאק צ’וי, ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
- מקשטים בעלי כוסברה, בצל ירוק קצוץ ושומשום ומגישים לוהט.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מרק נהדר. נדרשות לא מעט הכנות ומצרכים שצריך לקנות במיוחד אבל משתלם בסוף.
משמח לקרוא טל! תודה על הפידבק