-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.0 קק״ל 1439.9 קק״לפחמימות 9.6 גרם 48.2 גרםשומן 26.2 גרם 131.2 גרםנתרן 263.0 מ״ג 1315.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 22.3 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.5 גרםשומן רווי 17.0 גרם 84.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 61.6 מ״ג 308.1 מ״גברזל 3.3 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 584.4 מ״ג 2922.2 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות288
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.0 קק״ל 1439.9 קק״לפחמימות 9.6 גרם 48.2 גרםשומן 26.2 גרם 131.2 גרםנתרן 263.0 מ״ג 1315.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 22.3 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 7.5 גרםשומן רווי 17.0 גרם 84.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 61.6 מ״ג 308.1 מ״גברזל 3.3 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 584.4 מ״ג 2922.2 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 288 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 ק"ג ברוקוליקצוץ כולל הגבעולים
-
1 כרישה גדולהחתוכה לטבעות
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כפית שטוחה שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1 חבילה עלי בייבי תרד
-
3 כוסות מים רותחים
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערבאו רוטב דגים
-
1 קורט מלח דקלפי הטעם
הגשה
-
1 חופן אגוזי קשיו קלוייםחתוכים גס
אופן הכנה
- מחממים חצי מכמות השמן בסיר ומטגנים כ-2 כוסות מפרחי הברוקולי תוך כדי ערבוב עד שהם מתחילים להזהיב.
- מוציאים לקערה ושומרים בצד להגשה.
- מוסיפים לסיר את יתרת השמן ומטגנים את הכרישה, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב במשך כ-4 דקות עד להזהבה קלה.
- מכניסים את יתרת הברוקולי והתרד, מערבבים וממשיכים לטגן במשך דקה נוספת.
- מוסיפים את המים ורוטב הסויה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים במשך 15 דקות עד שהברוקולי מתרכך.
- מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
- מרסקים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק לגמרי. טועמים ומתקנים תיבול.
- מפזרים מעל את אגוזי הקשיו הקלויים ומגישים את המרק מיד.
אופן הכנה
- מחממים חצי מכמות השמן בסיר ומטגנים כ-2 כוסות מפרחי הברוקולי תוך כדי ערבוב עד שהם מתחילים להזהיב.
- מוציאים לקערה ושומרים בצד להגשה.
- מוסיפים לסיר את יתרת השמן ומטגנים את הכרישה, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב במשך כ-4 דקות עד להזהבה קלה.
- מכניסים את יתרת הברוקולי והתרד, מערבבים וממשיכים לטגן במשך דקה נוספת.
- מוסיפים את המים ורוטב הסויה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים במשך 15 דקות עד שהברוקולי מתרכך.
- מוסיפים את קרם הקוקוס וממשיכים לבשל במשך 10 דקות.
- מרסקים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרקם חלק לגמרי. טועמים ומתקנים תיבול.
- מפזרים מעל את אגוזי הקשיו הקלויים ומגישים את המרק מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן