מרק כתום בניחוח אסיאתי

מרק כתום קטיפתי עם שפע ירקות כתומים ושדרוג אסיאתי– שום, ג'ינג'ר וקרם קוקוס. מבשלים וטוחנים למרקם חלק בעזרת בלנדר מוט חזק ומקצועי
מרק כתום קטיפתי עם שפע ירקות כתומים ושדרוג אסיאתי– שום, ג'ינג'ר וקרם קוקוס. מבשלים וטוחנים למרקם חלק בעזרת בלנדר מוט חזק ומקצועי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    205
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 204.7 קק״ל 1637.2 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 80.1 גרם
    שומן 16.9 גרם 135.5 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 3627.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 16.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 12.1 גרם 96.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 147.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 298.5 מ״ג 2387.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    205
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 204.7 קק״ל 1637.2 קק״ל
    פחמימות 10.0 גרם 80.1 גרם
    שומן 16.9 גרם 135.5 גרם
    נתרן 453.5 מ״ג 3627.8 מ״ג
    חלבון 2.1 גרם 16.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 12.1 גרם 96.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 147.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 298.5 מ״ג 2387.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים גס את הבצל, הדלורית, הבטטות והגזרים.
  2. בקוצץ הקטן של הבלנדר, קוצצים את שיני השום ואת הג’ינג’ר. אם משתמשים בלמון גראס, קוצצים דק את החלק הלבן (בחלק הירוק אפשר להשתמש בתה).
  3. בסיר גדול מחממים שמן זית. מוסיפים את כל הירקות, מערבבים ומטגנים כ-5 דקות.
  4. מכסים את הירקות במים ומביאים לרתיחה.
  5. מתבלים במלח ובפלפל שחור, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות, עד שהירקות רכים מאוד.
  6. בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את הירקות למרקם חלק ואחיד.
  7. מעלים שוב לרתיחה, מוסיפים את קרם הקוקוס ואת השמנת המתוקה ומבשלים כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.

צילום: שני הלוי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום בניחוח אסיאתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות