מרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו

אולגה טוכשר מכינה את הגירסה הטבעונית ללא גלוטן למרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו. פשוט להכנה, טעים, מזין ומשביע ומתאים לכל מזג אויר או מצב רוח
אולגה טוכשר מכינה את הגירסה הטבעונית ללא גלוטן למרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו. פשוט להכנה, טעים, מזין ומשביע ומתאים לכל מזג אויר או מצב רוח
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.8 קק״ל 811.2 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 124.2 גרם
    שומן 6.1 גרם 24.2 גרם
    נתרן 1217.4 מ״ג 4869.8 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 13.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 85.5 מ״ג 341.9 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 704.7 מ״ג 2819.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 202.8 קק״ל 811.2 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 124.2 גרם
    שומן 6.1 גרם 24.2 גרם
    נתרן 1217.4 מ״ג 4869.8 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 13.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 85.5 מ״ג 341.9 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 704.7 מ״ג 2819.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרוטוני טופו חומוס

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים ומטגנים עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים לסיר את כל הירקות ומערבבים.
  4. מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי הירקות, מערבבים היטב, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
  5. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את החלב הצמחי או שמנת לבישול, טוחנים עוד כדקה, טועמים ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
  6. מכינים את קרוטוני הטופו חומוס: מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים ונהיות פריכות. שומרים בצד.

    מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות
    מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות

  7. מגישים את המרק עם זילופי חלב צמחי, קרוטוני טופו חומוס ועירית קצוצה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    עדנה

    תודה על המתכון. במצרכים לא כתוב חלב צמחי או שמנת צמחית וכו. מהי הכמות שצריך להוסיף?

    Avatar
    אירית

    אני מוסיפה דלעת ומי קוקוס. מוסיף המון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות