מרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו

אולגה טוכשר מכינה את הגירסה הטבעונית ללא גלוטן למרק כתום מוקרם עם קרוטוני טופו. פשוט להכנה, טעים, מזין ומשביע ומתאים לכל מזג אויר או מצב רוח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

קרוטוני טופו חומוס

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים ומטגנים עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים לסיר את כל הירקות ומערבבים.
  4. מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי הירקות, מערבבים היטב, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
  5. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את החלב הצמחי או שמנת לבישול, טוחנים עוד כדקה, טועמים ובמידת הצורך מתקנים את התיבול.
  6. מכינים את קרוטוני הטופו חומוס: מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים ונהיות פריכות. שומרים בצד.

    מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות
    מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות

  7. מגישים את המרק עם זילופי חלב צמחי, קרוטוני טופו חומוס ועירית קצוצה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 215.6 קק״ל 862.3 קק״ל
פחמימות 30.1 גרם 120.4 גרם
שומן 7.9 גרם 31.6 גרם
נתרן 1216.2 מ״ג 4865.0 מ״ג
חלבון 3.3 גרם 13.2 גרם
סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.3 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 78.0 מ״ג 311.9 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג
אשלגן 683.3 מ״ג 2733.4 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (4)

    Avatar
    אירית

    אני מוסיפה דלעת ומי קוקוס. מוסיף המון

    Avatar
    איילת

    וויתרתי על הטופו, יצא פצצה

    Avatar
    מירית מלול

    נראה ממש טוב מזין ובריא

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody