מרק עדשים כתומות בריא ומשביע

החורף הגיע ומתחשק לכם מרק נהדר? שר פיטנס מכינה מרק עדשים כתומות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. הבונוס? הוא בריא ונטול גלוטן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    15

מצרכים

מרק

הגשה

אופן הכנה

  1. שוטפים את העדשים. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומגרדים את הגזר על החלק העבה בפומפייה.
  2. בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הגזר והשום וממשיכים לטגן עד שהגזר רך. חשוב לוודא שהגזר רך לפני הוספת שאר הרכיבים.
  3. מוסיפים את העדשים, המים הרותחים ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.
  4. מבשלים על אש בינונית עד שהמרק מסמיך והעדשים רכות. בערך 35 דקות.
  5. מגישים עם עלי הכוסברה ומעט מיץ לימון מעל.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 111.0 קק״ל 1332.1 קק״ל
פחמימות 17.8 גרם 213.8 גרם
שומן 1.5 גרם 17.6 גרם
נתרן 282.2 מ״ג 3386.7 מ״ג
חלבון 6.3 גרם 75.3 גרם
סיבים תזונתיים 7.5 גרם 90.3 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 2.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 29.8 מ״ג 357.8 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 25.2 מ״ג
אשלגן 167.0 מ״ג 2004.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody