רקע הנמל
הנמל

מרק עדשים כתומות בריא ומשביע

החורף הגיע ומתחשק לכם מרק נהדר? שר פיטנס מכינה מרק עדשים אדומות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. הבונוס? הוא בריא ונטול גלוטן
החורף הגיע ומתחשק לכם מרק נהדר? שר פיטנס מכינה מרק עדשים אדומות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. הבונוס? הוא בריא ונטול גלוטן
  • שר פיטנס
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    35
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.7 קק״ל 416.9 קק״ל
    פחמימות 5.7 גרם 67.9 גרם
    שומן 1.0 גרם 12.1 גרם
    נתרן 282.9 מ״ג 3394.8 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 9.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.2 מ״ג 302.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 179.6 מ״ג 2155.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    35
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34.7 קק״ל 416.9 קק״ל
    פחמימות 5.7 גרם 67.9 גרם
    שומן 1.0 גרם 12.1 גרם
    נתרן 282.9 מ״ג 3394.8 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 9.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 15.0 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.2 מ״ג 302.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 179.6 מ״ג 2155.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

הגשה


אופן הכנה

  1. שוטפים את העדשים האדומות. חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומגרדים את הגזר על החלק העבה בפומפייה.
  2. בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מתרכך.
  3. מוסיפים את הגזר והשום וממשיכים לטגן עד שהגזר רך. חשוב לוודא שהגזר רך לפני הוספת שאר הרכיבים.
  4. מוסיפים את העדשים הכתומות, המים הרותחים ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.
  5. מבשלים על אש בינונית עד שהמרק מסמיך והעדשים רכות. בערך 35 דקות.
  6. מגישים עם עלי הכוסברה ומעט מיץ לימון מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עדשים כתומות בריא ומשביע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    אוריה כהן

    המרק טעים מאודד! תודה!

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה! כיף לשמוע!

      Avatar
      Foody Foody

      מנה היא בערך מצקת וחצי. הכי נכון אם רוצים לדייק במשקל זה לשקול את המרק בסוף ההכנה ולחלק ל-12 מנות (הערה קטנה: 12 מנות היא המלצה, יש שמגישים מנות גדולות יותר ואז כמות המנות היא קטנה יותר ולגבי המשקל הסופי יש גם שינויים, תלוי מאד במשקל המצרכים וכמובן בכמות הנוזלים המתאדה תוך כדי הבישול).

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות