סנו רקע

מרק קובה סלק ופטריות לארוחת צהריים עשירה

מרק קובה סלק ופטריות: מילוי עשיר של פטריות וצבע בוהק של מרק - עם טיפ קטן לצבע אדום שתמיד מצליח. הכינו את הקערה והכף!
מרק קובה סלק ופטריות: מילוי עשיר של פטריות וצבע בוהק של מרק - עם טיפ קטן לצבע אדום שתמיד מצליח. הכינו את הקערה והכף!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    328
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 327.7 קק״ל 1638.3 קק״ל
    פחמימות 54.0 גרם 270.2 גרם
    שומן 6.9 גרם 34.6 גרם
    נתרן 631.8 מ״ג 3158.9 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 47.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.0 מ״ג 250.1 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 824.8 מ״ג 4124.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    328
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 327.7 קק״ל 1638.3 קק״ל
    פחמימות 54.0 גרם 270.2 גרם
    שומן 6.9 גרם 34.6 גרם
    נתרן 631.8 מ״ג 3158.9 מ״ג
    חלבון 9.5 גרם 47.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 50.0 מ״ג 250.1 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 824.8 מ״ג 4124.1 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 8.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק קובה

מילוי פטריות

מרק סלק


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מכניסים לתוך קערה את כל החומרים היבשים יחד ומערבבים, מוסיפים שמן ומים ולשים יחד ליצירת בצק אחיד.
  2. מכסים את הקערה בסנו סושי- ניילון נצמד ומשאירים למנוחה למשך 20 דקות.
  3. מטגנים את הפטריות עד להתאדות הנוזלים. מוסיפים את השום ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מקררים את המילוי.
  5. עוטפים מגש או קרש חיתוך בניילון נצמד - עליו נניח את כדורי הקובה.
  6. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים במעט מכדור פינג פונג (עובדים עם ידיים רטובות- אפשר להניח קערה עם מים ליד).
  7. לוקחים כדור בצק ופותחים אותו על כף היד. מניחים באמצע כפית ממילוי הפטריות וסוגרים את הכדור. מגלגלים בעדינות ומניחים על המגש.
  8. ממלאים את שאר כדורי הבצק. מכסים בניילון נצמד ומכניסים את המגש למקרר לשעה התייצבות.
  9. מכינים את המרק: מטגנים בסיר בצל קצוץ עד להזהבה. מוסיפים את הסלרי ו-3 סלקים חתוכים לקוביות.
  10. מוסיפים את הנוזלים ומבשלים במשך 30 דקות עד לריכוך הירקות.
  11. מתבלים ברסק עגבניות, מלח, פלפל, מיץ לימון וסוכר.
  12. בסוף הבישול, לחיזוק הצבע האדום- את הסלק הרביעי מגרדים בפומפייה וסוחטים היטב. מוסיפים את הנוזלים של הסלק למרק.
  13. מוציאים את כדורי הקובה מהמקרר ומוסיפים למרק כמה כדורים שרוצים לארוחה. מבשלים במשך 20 דקות נוספות.
  14. ניתן להקפיא את הכדורים שנותרו לשימוש עתידי. לאחר שקפאו - מאחסנים בסנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M , מחלקים למנות ונהנים גם בפעם הבאה.
מרק קובה סלק ופטריות 2
בסוף הבישול, לחיזוק הצבע האדום- את הסלק הרביעי מגרדים בפומפייה וסוחטים היטב
מרק קובה סלק ופטריות 3
מרק מזין ומושלם! צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
tip

טיפ סנו סושי

שקיות הזיפר עם הסליידר מושלמות להקפאת מוצרים שונים, כמו קובה. העבירו את הקובה לשקית, אחד ליד השני ולא בערימה, שמרו בהקפאה ותוכלו לשלוף בכל פעם כמה קובה שתרצו!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק קובה סלק ופטריות לארוחת צהריים עשירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    ורד ברוכים

    מתאים למשפחתי הטבעונית

קטגוריות

אביזרים

טכניקות