משה בתיבה – המתכון המושלם לחטיף שכולם אוהבים

סידרנו לכם מתכון מושלם לארוחה עם הילדים, והוא מורכב מ-3 מצרכים בלבד. המנה האהובה, משה בתיבה, עושה קאמבק לשולחן ארוחת הערב שלכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

משה בתיבה

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק בהתאם להוראות היצרן. טורפים את הביצים.
  2. מניחים חצי מבצק העלים על משטח עבודה וחותכים למלבנים באורך הנקניקיות וברוחב קצת יותר רחב מקוטר הנקניקיה כדי שיהיה אפשר לגלגל את הבצק סביב הנקניקיה בקלות.
  3. מגלגלים כל מלבן בצק סביב הנקניקיה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה.
  4. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  5. מושחים את הבצק בביצה טרופה ואופים 15-18 דקות, או עד הזהבה. מוציאים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 168.6 קק״ל 1686.4 קק״ל
פחמימות 31.1 גרם 311.2 גרם
שומן 5.7 גרם 57.0 גרם
נתרן 176.8 מ״ג 1768.0 מ״ג
חלבון 6.1 גרם 60.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.0 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 3.6 גרם
כולסטרול 50.8 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 12.9 מ״ג 128.6 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 21.7 מ״ג
אשלגן 60.6 מ״ג 605.8 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 6.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (2)

    Avatar
    רבקה ניצן

    נראה לי שטעיתי במצרכים…

    Avatar
    אורלי ריינר

    יצא מושלם. תודה

תגובות (2)

    Avatar
    Ronit Dudi Halilov

    היי צריך לבשל את הנקניקיות לפני הגלגול בבצק עלים?

      Avatar
      Foody Foody

      אין צורך, הן יאפו בתנור. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody