< רקע נינג'ה

מתגעגעים לפרוזן יוגורט של פעם? אז תכינו אותו בבית!

קינוח אישי ומושלם בחמש דקות עבודה ובשימוש בבלנדר בלבד - פרוזן יוגורט שיקרר אתכם בימי הקיץ החמים, עם בננות, תמר ופקאנים מסוכרים או תוספות אחרות שאוהבים
קינוח אישי ומושלם בחמש דקות עבודה ובשימוש בבלנדר בלבד - פרוזן יוגורט שיקרר אתכם בימי הקיץ החמים, עם בננות, תמר ופקאנים מסוכרים או תוספות אחרות שאוהבים
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    488
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.1 קק״ל 488.1 קק״ל
    פחמימות 75.3 גרם 75.3 גרם
    שומן 13.8 גרם 13.8 גרם
    נתרן 146.0 מ״ג 146.0 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סידן 190.4 מ״ג 190.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 1241.0 מ״ג 1241.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    488
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 488.1 קק״ל 488.1 קק״ל
    פחמימות 75.3 גרם 75.3 גרם
    שומן 13.8 גרם 13.8 גרם
    נתרן 146.0 מ״ג 146.0 מ״ג
    חלבון 10.2 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 1.8 גרם
    כולסטרול 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סידן 190.4 מ״ג 190.4 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 1241.0 מ״ג 1241.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים בבלנדר ומפעילים על תכנית FROZEN DRINK עד שמתקבל פרוזן יוגורט סמיך ומרענן.
  2. מגישים עם חטיף שוקולד שאוהבים ושברי פקאן מסוכר. בתיאבון!

    מגישים עם חטיף שוקולד שאוהבים ושברי פקאן מסוכר. צילום: מעין טרודל
    מגישים עם חטיף שוקולד שאוהבים ושברי פקאן מסוכר. צילום: מעין טרודל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתגעגעים לפרוזן יוגורט של פעם? אז תכינו אותו בבית!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שירן

    הפרוזן דרינק גם מקפיא את היוגורט או שצריך להשתמש ביוגורט קפוא?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שירן, צריך להשתמש בבננות קפואות, הן יוצרות את המרקם הקפוא, אין צורך להקפיא את היוגורט.

    Avatar
    תומר חיו

    אין תוכנית עושים במידה ואין פרוזן דרינק? ניסיתי עם סמודי וbowel וזה פשוט לא מתערבב כמו שצריך

      Avatar
      מערכת Foody

      היי תומר, יש לטחון בבלנדר בעוצמה הכי גבוהה במשך מספר דקות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות