יטבתה רקע ורוד

מתוק מתוק: בראוניז כשר לפסח עם קצפת ופירות טריים

בראוניז כשרים לפסח שיעשו לכם ולילדיכם את החג! לא רק קינוח שוקולדי, אלא כזה שמכוסה כולו בקצפת ופרי טרי, מושלם
בראוניז כשרים לפסח שיעשו לכם ולילדיכם את החג! לא רק קינוח שוקולדי, אלא כזה שמכוסה כולו בקצפת ופרי טרי, מושלם
  • צח סימון
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    2277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2276.7 קק״ל 2276.7 קק״ל
    פחמימות 151.7 גרם 151.7 גרם
    שומן 170.8 גרם 170.8 גרם
    נתרן 1189.1 מ״ג 1189.1 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 98.4 גרם 98.4 גרם
    כולסטרול 716.4 מ״ג 716.4 מ״ג
    סידן 173.4 מ״ג 173.4 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 944.0 מ״ג 944.0 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    2277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2276.7 קק״ל 2276.7 קק״ל
    פחמימות 151.7 גרם 151.7 גרם
    שומן 170.8 גרם 170.8 גרם
    נתרן 1189.1 מ״ג 1189.1 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 31.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 9.4 גרם
    שומן רווי 98.4 גרם 98.4 גרם
    כולסטרול 716.4 מ״ג 716.4 מ״ג
    סידן 173.4 מ״ג 173.4 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 944.0 מ״ג 944.0 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור

אין זיכרון מתוק יותר מהרגע בו כילד אני שומע את המיקסר של אמא עובד במטבח ויודע שעוד רגע היא מסיימת להכין קצפת לעוגה ואני אזכה לקבל את המקציף של המיקסר וללקק אותו כאילו היה הגלידה הכי טובה בעולם. העוגה הזו היא מסע לילדות, לטעמים של פעם, ותזכורת שכל מה שילדים צריכים בסוף זה עוגת שוקולד טובה, קצת קצפת ופירות מעל וחיבוק ממישהו שאוהבים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בראוניז

הגשה

  • 4 תותים בינוניים
    פרוסים, או כל פרי שאוהבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים בפולסים במיקרוגל.
  2. מערבבים עד שמקבלים תערובת חלקה. מקררים קצת.
  3. במקביל מערבבים ידנית את הביצים והסוכר, מוסיפים את המלח, תמצית הוניל ואת תערובת השוקולד.
  4. מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים.
  5. מעבירים את הבלילה אל תבנית משומנת.
  6. אופים במשך 30 דקות בחום של 170 מעלות.
  7. מכינים את הקצפת: מקציפים בקערת מיקסר את השמנת והסוכר עד לקבלת מרקם קצפת קליל וכיפי.
  8. מורחים את הקצפת מעל העוגה, מוסיפים כמה תותים או אוכמניות טריות ובתיאבון!

    בקרוב תהיי קצפת. צילום: צח סימון
    בקרוב תהיי קצפת. צילום: צח סימון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתוק מתוק: בראוניז כשר לפסח עם קצפת ופירות טריים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

טכניקות