עוגת מספרים מהממת של עדי קליגהופר

עדי קליגהופר מלמדת אתכם איך להכין את הקינוח הכי מדובר ברשת - עוגת מספרים מקושטת שקוצרת מלא מחמאות
עדי קליגהופר מלמדת אתכם איך להכין את הקינוח הכי מדובר ברשת - עוגת מספרים מקושטת שקוצרת מלא מחמאות
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
159 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4531
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4531.2 קק״ל 4531.2 קק״ל
    פחמימות 250.0 גרם 250.0 גרם
    שומן 274.6 גרם 274.6 גרם
    נתרן 344.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    חלבון 53.2 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 61.6 גרם 61.6 גרם
    כולסטרול 302.8 מ״ג 302.8 מ״ג
    סידן 261.8 מ״ג 261.8 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 642.9 מ״ג 642.9 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4531
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4531.2 קק״ל 4531.2 קק״ל
    פחמימות 250.0 גרם 250.0 גרם
    שומן 274.6 גרם 274.6 גרם
    נתרן 344.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    חלבון 53.2 גרם 53.2 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 61.6 גרם 61.6 גרם
    כולסטרול 302.8 מ״ג 302.8 מ״ג
    סידן 261.8 מ״ג 261.8 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 642.9 מ״ג 642.9 מ״ג
    אבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור

סלקום TV חוגגת יום הולדת 4 ולכבוד המאורע המשמח קפצנו אל עדי קלינגהופר, אושיית אינסטגרם מטורפת (מעל רבע מיליון עוקבים!) בתחום הקינוחים, וביקשנו ממנה שתלמד אותנו איך להכין את אחת העוגות הכי מדוברות של השנה האחרונה. ואם לדייק – העוגה הכי מחופשת בגוגל בשנת 2018. אז איך מכינים? מסתבר שזה די פשוט – כל מה שצריך זה להכין בצק פריך, לזלף עליו קרם שמנת ולהשתולל עם הקישוטים.

פרט חשוב: הבצק מספיק לסיפרה אחת עשויה משתי שכבות. אם אתם רוצים לעשות מספר דו ספרתי עליכם להכפיל כמויות!

הכנתם גם? צלמו ושלחו לנו באינסטגרם או בפייסבוק.

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
159 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק (מספיק לסיפרה אחת ולשתי שכבות):


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לקערת מיקסר עם וו גיטרה או למעבד המזון מכניסים את הקמח, אבקת הסוכר והחמאה. מערבלים במהירות בינונית עד לקבלת בצק פירורי.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד ודביק. נזהרים לא לערבל יותר מדי. מחלקים את הבצק לשני כדורים, עוטפים אותם בניילון נצמד ומעבירים לקירור לשעה.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות ומוציאים את הבצק מהמקרר. מניחים על גבי נייר אפייה ומניחים מעליו דף נוסף של נייר אפייה, כך שנרדד אותו בין שני הדפים. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ״מ. מעבירים לצינון במקפיא עד לשימוש למשך 10 דקות ולא מעבר.
  4. יוצרים ספרות בעזרת שבלונות מספרים מהבצק המרודד. לחלופין, מדפיסים על נייר את הצורה או הספרה הרצויה, וגוזרים בעזרת מספריים סביבה, שתישאר רק הספרה מנייר. מניחים בעדינות מעל הבצק וחותכים מסביב לנייר עם סכין, כך שנקבל בצק בצורת הספרה. מעבירים למקרר עד לאפייה.
  5. אופים את הבצק כ-10 דקות או עד הזהבה קלה. מצננים אותו לגמרי.
  6. חוזרים על פעולות 3-5 עם כדור הבצק השני.
  7. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את השמנת עם החלב, אבקת הסוכר והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  8. מעבירים את הקצפת לשק זילוף (עדיף רב פעמי מסיליקון כדי לשמור על הסביבה) עם צנתר עגול חלק. מניחים בצק אפוי אחד על תבנית או מגש שאיתו נגיש את העוגה ומזלפים מעליו חצי מכמות הקרם בעיגולים צפופים ואחידים ככל האפשר.
  9. מניחים בעדינות מעל הקרם את הבצק השני ומזלפים מעליו את שאר הקרם בעיגולים צפופים ואחידים ככל האפשר.
  10. מניחים בעדינות מעל הקרם את כל הקישוטים שאוהבים: מיני נשיקות מרנג בצבעים, סוכריות צבעוניות בצורת לבבות, פרחים אכילים ועוד.

 

הערות

  • כל בצק מספיק לספרה אחת ולשתי שכבות. אם אתם רוצים להכין עוגה עם שתי ספרות יש להכפיל את כמות הבצק.
  • אפשר לקשט את העוגה בכל דבר שרוצים: מקרונים, פרחים אכילים, ממתקים ועוד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מספרים מהממת של עדי קליגהופר

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi

    מספר אחד מושלם

    Avatar
    הילה

    פעם ראשונה שהכנתי, ויצא פשוט מושלללםםםם!!!

    Avatar
    מלכי רביץ

    פעם ראשונה שעשיתי עוגה יצא אחלה…

הצג עוד

תגובות (118)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות