נאגטס עוף ביתיים של איילת הירשמן

נאגטס עוף ביתיים שילדים ומבוגרים יעופו עליהם! נתחי פרגיות עם ציפוי מושלם ותפוח, מטוגנות בשמן עמוק, עם רוטב ספייסי בצד שמכינים בצ'יק
נאגטס עוף ביתיים שילדים ומבוגרים יעופו עליהם! נתחי פרגיות עם ציפוי מושלם ותפוח, מטוגנות בשמן עמוק, עם רוטב ספייסי בצד שמכינים בצ'יק
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    583
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 582.8 קק״ל 2913.8 קק״ל
    פחמימות 39.9 גרם 199.6 גרם
    שומן 27.2 גרם 135.9 גרם
    נתרן 1551.0 מ״ג 7755.2 מ״ג
    חלבון 56.5 גרם 282.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.4 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרם
    כולסטרול 91.5 מ״ג 457.3 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 111.2 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 27.7 מ״ג
    אשלגן 62.2 מ״ג 311.0 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 26.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-5 דק׳
  • קלוריות
    583
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 582.8 קק״ל 2913.8 קק״ל
    פחמימות 39.9 גרם 199.6 גרם
    שומן 27.2 גרם 135.9 גרם
    נתרן 1551.0 מ״ג 7755.2 מ״ג
    חלבון 56.5 גרם 282.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 28.4 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 34.7 גרם
    כולסטרול 91.5 מ״ג 457.3 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 111.2 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 27.7 מ״ג
    אשלגן 62.2 מ״ג 311.0 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 26.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
איילת הירשמן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרגיות

ציפוי

רוטב טיקה - הדרים


אופן הכנה

  1. שמים בקערה את הקמח, המלח, הפלפל והפפריקה. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את החלמונים ואת הבירה.
  2. מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות.
  3. הסוד הכי חשוב כאן הוא להכניס בלילה קרה מאד לתוך שמן חם מאוד זה מה שיוצר את הציפוי המושלם, הכיפי והתפוח.
  4. שמים את החלבונים והמלח בקערת המיקסר ומקציפים מעט רק עד לקבלת קצף יציב.
  5. מוסיפים את החלבונים המוקצפים לבלילה הקרה ומערבבים בתנועות קיפול. מאחסנים שוב במקרר עד לטיגון.
  6. מטגנים: מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר.
  7. טובלים את פיסות הפרגית בבלילה הקרה ומעבירים מיד לסיר. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים. מניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג, סופגים את עודפי השמן.
  8. מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומערבבים היטב. מגישים עם הנגאטס.

    נאגטס8998
    נאגטס איילת הירשמן

עוד שניצלונים שאתם חייבים להכין:
נאגטס עוף ביתיים של איילת הירשמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות