הבית ריק והילדים הביאו חברים? נאצ’וס תוצרת בית עם סלסת עגבניות

שי-לי ליפא מכינה נאצ'וס תוצרת בית מטורטיות מוכנות - מנה זריזה וקלה להכנה שמתאימה לאירוח מקסיקני. מגישים עם סלסת עגבניות ונהנים מנשנוש משגע
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אופן הכנה

  1. מגרדים דק את הגבינה. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 1/2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל, הכוסברה והנענע.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  3. מערבבים את הגבינה והפפריקות בקערה.
  4. משמנים כל טורטיה במעט תרסיס השמן. מפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפקורינו.
  5. חותכים כל טורטיה ל-4 משולשים גדולים, חותכים כל משולש ל-3 משולשים קטנים (בסך הכל מתקבלים 12 משולשים מכל טורטיה) ומניחים בתבניות.
  6. אופים 10-8 דקות, רק עד שהנאצ’וס זהובים. מצננים היטב. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.
  7. מכינים את הסלסה: מערבבים בקערה את כל הרכיבים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים לצד הנאצ’וס.

הערות

  • אם הנאצ'וס איבדו מפריכותם, מייבשים אותם בתנור ב-160 מעלות כ-5 דקות
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 923.7 קק״ל 5542.2 קק״ל
פחמימות 789.0 גרם 4734.2 גרם
שומן 795.7 גרם 4774.3 גרם
נתרן 1468.9 מ״ג 8813.5 מ״ג
חלבון 790.2 גרם 4740.9 גרם
סיבים תזונתיים 786.2 גרם 4717.2 גרם
שומן רווי 789.3 גרם 4735.7 גרם
כולסטרול 798.0 מ״ג 4787.8 מ״ג
סידן 859.9 מ״ג 5159.4 מ״ג
ברזל 785.5 מ״ג 4712.9 מ״ג
אשלגן 1078.5 מ״ג 6471.1 מ״ג
אבץ 785.2 מ״ג 4711.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody