נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה

רוצים לאכול יותר בריא גם במשרד? איילת הירשמן מכינה נודלס ברוטב טחינה ושומשום שאפשר לקחת לעבודה. מכינים ב-10 דקות ונהנים מארוחה מהירה ומאוזנת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. מרתיחים מים בסיר, ממליחים ומבשלים את השעועית הירוקה כמה דקות במים עד שהיא מתרככת קצת אבל עדיין נותרת פריכה.
  3. שמים את הנודלס ואת השעועית בקופסה גדולה עם מכסה - שאפשר יהיה לקחת בה את הנודלס או לאחסן במקרר.
  4. קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקופסה.
  5. מכינים את הרוטב: קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים בפומפייה דקה או במיקרופליין.
  6. שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה וטורפים עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק יחסית. יוצקים על הנודלס והשעועית בקופסה ומערבבים. אם רוצים, מוסיפים גם את הכוסברה והבוטנים. סוגרים ושומרים במקרר עד לאכילה. אוכלים קר, חם או בטמפרטורת החדר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 309.6 קק״ל 1238.4 קק״ל
פחמימות 24.0 גרם 95.9 גרם
שומן 21.1 גרם 84.6 גרם
נתרן 430.6 מ״ג 1722.4 מ״ג
חלבון 7.8 גרם 31.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.8 גרם
שומן רווי 2.5 גרם 10.0 גרם
כולסטרול 18.1 מ״ג 72.5 מ״ג
סידן 50.9 מ״ג 203.5 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
אשלגן 150.2 מ״ג 600.8 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody