
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
-
250 גרם אטריות ביצים
-
250 גרם שעועית ירוקה קפואה
-
2 גבעולי בצל ירוק
רוטב
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 כף שמן שומשום
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כף רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כוס טחינה גולמית
-
2 כפות מיץ לימון
הגשה
-
1 חופן כוסברה
-
1 חופן בוטנים קלויים
אופן הכנה
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מרתיחים מים בסיר, ממליחים ומבשלים את השעועית הירוקה כמה דקות במים עד שהיא מתרככת קצת אבל עדיין נותרת פריכה.
- שמים את הנודלס ואת השעועית בקופסה גדולה עם מכסה - שאפשר יהיה לקחת בה את הנודלס או לאחסן במקרר.
- קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקופסה.
- מכינים את הרוטב: קולפים את שורש הג’ינג’ר ומגררים בפומפייה דקה או במיקרופליין.
- שמים את כל מרכיבי הרוטב בקערה וטורפים עד שמתקבל מרקם אחיד וחלק יחסית. יוצקים על הנודלס והשעועית בקופסה ומערבבים. אם רוצים, מוסיפים גם את הכוסברה והבוטנים. סוגרים ושומרים במקרר עד לאכילה. אוכלים קר, חם או בטמפרטורת החדר.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
309.6
קק״ל
1238.4
קק״ל
פחמימות
24.0
גרם
95.9
גרם
שומן
21.1
גרם
84.6
גרם
נתרן
430.6
מ״ג
1722.4
מ״ג
חלבון
7.8
גרם
31.2
גרם
סיבים תזונתיים
5.2
גרם
20.8
גרם
שומן רווי
2.5
גרם
10.0
גרם
כולסטרול
18.1
מ״ג
72.5
מ״ג
סידן
50.9
מ״ג
203.5
מ״ג
ברזל
2.8
מ״ג
11.4
מ״ג
אשלגן
150.2
מ״ג
600.8
מ״ג
אבץ
1.4
מ״ג
5.8
מ״ג
תגובות (0)