נודלס ירקות צבעוני

מתכון פשוט ומהיר של נודלס ירקות צבעוני שמתאים גם לילדים! המוקפץ של שי-לי ליפא עדין בטעמים ולכן מתאים בול כמנה עיקרית בארוחה משפחתית
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
  2. חותכים את הפלפל האדום, הכרוב והגזר לרצועות דקות. קוצצים דק את השום. מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים.
  3. חולטים פרחי ברוקולי כ-2 דקות בסיר עם מים רותחים. מסננים היטב.
  4. מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה גבוהה, מוסיפים שמן קנולה, פלפל, גזר, כרוב ושום ומקפיצים 3-2 דקות, עד שמתחילים להתרכך.
  5. מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים כ-2 דקות נוספות למיזוג טעמים. טועמים ומתקנים תיבול.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 185.0 קק״ל 1110.2 קק״ל
פחמימות 23.1 גרם 138.6 גרם
שומן 5.5 גרם 32.9 גרם
נתרן 718.1 מ״ג 4308.8 מ״ג
חלבון 6.6 גרם 39.9 גרם
סיבים תזונתיים 7.8 גרם 46.9 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 3.2 גרם
כולסטרול 9.7 מ״ג 58.0 מ״ג
סידן 119.7 מ״ג 718.2 מ״ג
ברזל 2.2 מ״ג 12.9 מ״ג
אשלגן 630.9 מ״ג 3785.6 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody