יונית חוגגת שבועות עם מתכון מושקע של קנלוני במילוי פטריות וגבינות

מחפשים מתכון מושלם לחג השבועות? מכינים בקלות מאפה זהוב וארומטי, טעים וקל להכנה, של קנלוני במילוי פטריות וגבינות ברוטב שמנת ואגוז מוסקט
מחפשים מתכון מושלם לחג השבועות? מכינים בקלות מאפה זהוב וארומטי, טעים וקל להכנה, של קנלוני במילוי פטריות וגבינות ברוטב שמנת ואגוז מוסקט
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.9 קק״ל 4099.1 קק״ל
    פחמימות 23.3 גרם 233.0 גרם
    שומן 29.4 גרם 294.2 גרם
    נתרן 322.8 מ״ג 3227.5 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 118.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 16.6 גרם 166.4 גרם
    כולסטרול 37.0 מ״ג 370.3 מ״ג
    סידן 97.1 מ״ג 971.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 41.8 מ״ג 417.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    410
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 409.9 קק״ל 4099.1 קק״ל
    פחמימות 23.3 גרם 233.0 גרם
    שומן 29.4 גרם 294.2 גרם
    נתרן 322.8 מ״ג 3227.5 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 118.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 16.6 גרם 166.4 גרם
    כולסטרול 37.0 מ״ג 370.3 מ״ג
    סידן 97.1 מ״ג 971.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 41.8 מ״ג 417.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות. חותכים את הפטריות לפרוסות.
  3. מגרדים את הגבינות הקשות ומערבבים בקערה עם הגבינות הרכות.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות מעט. מתבלים ומניחים בצד להתקרר.
  5. מוסיפים את הבצל והפטריות לגבינות. מוסיפים את הביצה ומערבבים. מעבירים את המילוי לשקית זילוף וממלאים כל קנלוני.
  6. מניחים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את השמנת המתוקה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מגרדים את גבינת הקשקבל ומפזרים מעל.
  7. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במשך 40 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יונית חוגגת שבועות עם מתכון מושקע של קנלוני במילוי פטריות וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ורד

    מה אפשר לשים כתחליף לגבינת איבריקו ?

      Avatar
      מערכת Foody

      גבינת מנצ’גו אחרת

    Avatar
    בתיה שם טוב-חיימוב

    הכנתי לשבת יצא מאוד טעים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות