פסטה גזר צבעוני ברוטב שמנת עם צ’ילי, טימין ואגוז מוסקט

פסטה חלומית, צבעונית ומפנקת ללא גלוטן! מתכון מושלם להכנת פסטה מרצועות גזר צבעוני ברוטב שמנת, שום, טימין ופרמזן!
פסטה חלומית, צבעונית ומפנקת ללא גלוטן! מתכון מושלם להכנת פסטה מרצועות גזר צבעוני ברוטב שמנת, שום, טימין ופרמזן!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 34 דק׳
  • קלוריות
    527
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 526.9 קק״ל 1053.8 קק״ל
    פחמימות 23.9 גרם 47.9 גרם
    שומן 41.4 גרם 82.7 גרם
    נתרן 1243.2 מ״ג 2486.3 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 22.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 26.2 גרם 52.4 גרם
    כולסטרול 58.1 מ״ג 116.3 מ״ג
    סידן 210.9 מ״ג 421.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 700.9 מ״ג 1401.7 מ״ג
    אבץ 197.8 מ״ג 395.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 34 דק׳
  • קלוריות
    527
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 526.9 קק״ל 1053.8 קק״ל
    פחמימות 23.9 גרם 47.9 גרם
    שומן 41.4 גרם 82.7 גרם
    נתרן 1243.2 מ״ג 2486.3 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 22.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.1 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 26.2 גרם 52.4 גרם
    כולסטרול 58.1 מ״ג 116.3 מ״ג
    סידן 210.9 מ״ג 421.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 700.9 מ״ג 1401.7 מ״ג
    אבץ 197.8 מ״ג 395.5 מ״ג
    סגור

שומרים על המשקל? נמנעים מאכילת גלוטן? מעכשיו יש דרך מקורית וטעימה ביותר לאכול פסטה בלי טיפת קמח! קבלו מתכון של פסטה בלי רגשות אשם שמכינים בקלות מרצועות גזר צבעוני ומבשלים ברוטב קרמי ומפנק על בסיס שמנת מתובלת.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים ושוטפים את הגזרים.
  2. תוקעים מזלג בצד העבה של הגזר ומניחים על משטח עבודה יציב.
  3. יוצרים בעזרת קולפן סרטים ארוכים מהגזרים; בהתחלה הם יהיו דקים וככל שמתקדמים למרכז הגזר, הם יתרחבו ויהפכו לרצועות גזר דקיקות מהממות (חשוב קולפן חד - הפשוטים ממתכת הנמכרים בשווקים או בסופרים הכי טובים).
  4. מביאים לסף רתיחה במחבת רחבה על להבה נמוכה את החמאה, הטימין, הצ’ילי, השום, אגוז המוסקט והפלפל השחור.
  5. מוסיפים את השמנת, מגבירים את הלהבה ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב; מוסיפים את המלח, טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים את הרוטב 2-3 דקות להסמכה קלה.
  6. מוסיפים את רצועות הגזר ובעזרת שתי כפות עץ מערבבים אותן ברוטב בתנועות עדינות כך שיצופו בשכבה קרמית וגם יתרככו מעט; נזהרים לא מעוך או לשבור אותן וגם לא לבשל יתר על המידה - סך הכל 3-4 דקות.
  7. עורמים את ה״פסטה״ על צלחת הגשה, מפזרים פרמזן מגורר בנדיבות ואוכלים.
פסטה גזר בשמנת2
פסטה גזר ברוטב שמנת מטריף
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה גזר צבעוני ברוטב שמנת עם צ’ילי, טימין ואגוז מוסקט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות