< רקע נינג'ה

נטלי לוין עושה את זה שוב: עוגיות אלפחורס נפלאות!

נטלי לוין מכינה עוגיות אלפחורס נהדרות ונימוחות במילוי ריבת חלב - כמו שצריך! נכון זה תמיד נראה קל אצל אחרים? אז כאן זה באמת קל וטעים וטעים!
נטלי לוין מכינה עוגיות אלפחורס נהדרות ונימוחות במילוי ריבת חלב - כמו שצריך! נכון זה תמיד נראה קל אצל אחרים? אז כאן זה באמת קל וטעים וטעים!
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.4 קק״ל 1947.2 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 190.3 גרם
    שומן 4.7 גרם 94.0 גרם
    נתרן 5.0 מ״ג 99.7 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 412.3 מ״ג
    סידן 6.7 מ״ג 133.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 7.9 מ״ג 157.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.4 קק״ל 1947.2 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 190.3 גרם
    שומן 4.7 גרם 94.0 גרם
    נתרן 5.0 מ״ג 99.7 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 412.3 מ״ג
    סידן 6.7 מ״ג 133.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 7.9 מ״ג 157.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
21 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי וקישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במעבד מזון עם להב להכנת בצק שמים חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ואבקת סוכר ומעבדים בפולסים עד קבלת פירורים דקים.
  2. מוסיפים חלמונים ווניל ומעבדים רק עד קבלת בצק.
  3. משטחים את הבצק לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך כשעה.
  4. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  5. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-4 מ”מ וקורצים עיגולים בקוטר של כ-3 ס”מ (אפשר גם גדולים יותר, אך יצאו פחות עוגיות).
  6. מסדרים את העוגיות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתחילות לקבל גוון זהוב, אך עדיין נשארות מאוד בהירות.
  7. ממלאים ומגישים: מצננים את העוגיות לחלוטין בטמפרטורת החדר ומחלקים לזוגות.
  8. ממלאים את העוגיות בריבת חלב בנדיבות וסוגרים ל”סנדוויצ’ים”. מגלגלים את דפנות העוגיות בקוקוס טחון (שיידבק לריבת החלב).

    מחלקים את העוגיות לזוגות וממלאים בריבת חלב. צילום: נטלי לוין
    מחלקים את העוגיות לזוגות וממלאים בריבת חלב. צילום: נטלי לוין

  9. העוגיות נשמרות בכלי סגור עד 5 ימים.
    עוגיות אלפחורס של נטלי לוין. נטלי לוין: צילום: נטלי לוין
    עוגיות אלפחורס של נטלי לוין. נטלי לוין: צילום: נטלי לוין

    לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נטלי לוין עושה את זה שוב: עוגיות אלפחורס נפלאות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    הדסה

    אפשר לשים 1 ביצה במקום 2 חלמונים?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, יש צורך בכמות החלמונים הנדרשת, ללא החלבונים

    Avatar
    אמונה

    תקשיבי יצא מממשש טעים אחותי שלא אוהבצ את זה טרפה את זה תותחית

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות