
-
זמן הכנהשעה
-
זמן כוללשעתיים ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
100 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
100 גרם קמח לבן
-
125 גרם קורנפלור
-
1 כפית אבקת אפייה
-
60 גרם אבקת סוכר
-
2 חלמונים L
-
1/2 כפית תמצית וניל
מילוי וקישוט
-
1 חבילה ריבת חלב
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במעבד מזון עם להב להכנת בצק שמים חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ואבקת סוכר ומעבדים בפולסים עד קבלת פירורים דקים.
- מוסיפים חלמונים ווניל ומעבדים רק עד קבלת בצק.
- משטחים את הבצק לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך כשעה.
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-4 מ”מ וקורצים עיגולים בקוטר של כ-3 ס”מ (אפשר גם גדולים יותר, אך יצאו פחות עוגיות).
- מסדרים את העוגיות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתחילות לקבל גוון זהוב, אך עדיין נשארות מאוד בהירות.
- ממלאים ומגישים: מצננים את העוגיות לחלוטין בטמפרטורת החדר ומחלקים לזוגות.
- ממלאים את העוגיות בריבת חלב בנדיבות וסוגרים ל”סנדוויצ’ים”. מגלגלים את דפנות העוגיות בקוקוס טחון (שיידבק לריבת החלב).
מחלקים את העוגיות לזוגות וממלאים בריבת חלב. צילום: נטלי לוין - העוגיות נשמרות בכלי סגור עד 5 ימים.
עוגיות אלפחורס של נטלי לוין. נטלי לוין: צילום: נטלי לוין לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
97.4
קק״ל
1947.2
קק״ל
פחמימות
9.5
גרם
190.3
גרם
שומן
4.7
גרם
94.0
גרם
נתרן
5.0
מ״ג
99.7
מ״ג
חלבון
0.9
גרם
17.6
גרם
סיבים תזונתיים
0.2
גרם
3.8
גרם
שומן רווי
0.2
גרם
3.6
גרם
כולסטרול
20.6
מ״ג
412.3
מ״ג
סידן
6.7
מ״ג
133.7
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
3.0
מ״ג
אשלגן
7.9
מ״ג
157.1
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
2.0
מ״ג
תגובות (9)
כמה זה 100 גרם בכוסות
100 גרם של איזה מצרך? אם הכוונה היא לקמח אז זה בערך 3/4 כוס. הכוונה היא לכוס מדידה אוניברסאלית בנפח של 240 מ”ל.