< רקע נינג'ה

נטלי לוין עושה את זה שוב: עוגיות אלפחורס נפלאות!

נטלי לוין מכינה עוגיות אלפחורס נהדרות ונימוחות במילוי ריבת חלב - כמו שצריך! נכון זה תמיד נראה קל אצל אחרים? אז כאן זה באמת קל וטעים וטעים!
נטלי לוין מכינה עוגיות אלפחורס נהדרות ונימוחות במילוי ריבת חלב - כמו שצריך! נכון זה תמיד נראה קל אצל אחרים? אז כאן זה באמת קל וטעים וטעים!
  • נטלי לוין
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.4 קק״ל 1947.2 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 190.3 גרם
    שומן 4.7 גרם 94.0 גרם
    נתרן 5.0 מ״ג 99.7 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 412.3 מ״ג
    סידן 6.7 מ״ג 133.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 7.9 מ״ג 157.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    97
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.4 קק״ל 1947.2 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 190.3 גרם
    שומן 4.7 גרם 94.0 גרם
    נתרן 5.0 מ״ג 99.7 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 17.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 20.6 מ״ג 412.3 מ״ג
    סידן 6.7 מ״ג 133.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 7.9 מ״ג 157.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי וקישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במעבד מזון עם להב להכנת בצק שמים חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ואבקת סוכר ומעבדים בפולסים עד קבלת פירורים דקים.
  2. מוסיפים חלמונים ווניל ומעבדים רק עד קבלת בצק.
  3. משטחים את הבצק לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך כשעה.
  4. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  5. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-4 מ”מ וקורצים עיגולים בקוטר של כ-3 ס”מ (אפשר גם גדולים יותר, אך יצאו פחות עוגיות).
  6. מסדרים את העוגיות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 8-10 דקות או עד שהעוגיות מתחילות לקבל גוון זהוב, אך עדיין נשארות מאוד בהירות.
  7. ממלאים ומגישים: מצננים את העוגיות לחלוטין בטמפרטורת החדר ומחלקים לזוגות.
  8. ממלאים את העוגיות בריבת חלב בנדיבות וסוגרים ל”סנדוויצ’ים”. מגלגלים את דפנות העוגיות בקוקוס טחון (שיידבק לריבת החלב).

    מחלקים את העוגיות לזוגות וממלאים בריבת חלב. צילום: נטלי לוין
    מחלקים את העוגיות לזוגות וממלאים בריבת חלב. צילום: נטלי לוין

  9. העוגיות נשמרות בכלי סגור עד 5 ימים.
    עוגיות אלפחורס של נטלי לוין. נטלי לוין: צילום: נטלי לוין
    עוגיות אלפחורס של נטלי לוין. נטלי לוין: צילום: נטלי לוין

    לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נטלי לוין עושה את זה שוב: עוגיות אלפחורס נפלאות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      100 גרם של איזה מצרך? אם הכוונה היא לקמח אז זה בערך 3/4 כוס. הכוונה היא לכוס מדידה אוניברסאלית בנפח של 240 מ”ל.

    Avatar
    לירון בן דרור

    במתכון רשום חלמונים. אבל בסרטון רואים בוודאות שהשפית מכניסה ביצים שלמות. אז מהו המתכון הנכון??

      Avatar
      Foody Foody

      בסרטון נראים חלמונים בלבד והיא גם מציינת שאלו חלמונים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות